Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει performes για τη στέψη του - Ποιος διάσημος ράπερ δηλώνει πρόθυμος να τραγουδήσει;

Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει performes για τη στέψη του - Ποιος διάσημος ράπερ δηλώνει πρόθυμος να τραγουδήσει;
(Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Εκεί που "έτρωγε πόρτα" από όλα τα "μεγάλα" ονόματα, ο βασιλιάς Κάρολος, ήρθε η πρόταση έκπληξη και, ναι, ακούγεται ενδιαφέρουσα!

Aν είσαι fan της βασιλικής οικογένειας ίσως να γνωρίζεις ότι ο βασιλιάς Κάρολος αντιμετώπισε κάποια προβληματάκια με τους καλλιτέχνες που θα ήθελε να εμφανιστούν στην πανηγυρική τελετή στέψης του. Να σου θυμίσουμε ότι ανάμεσα σε αυτούς που προσκλήθηκαν να παρευρεθούν ήταν οι Harry Styles, Adele, Ed Sheeran, Spice Girls, Robbie Williams και Elton John αλλά φέρεται να έχουν αρνηθεί – για διαφορετικούς λόγους ο καθένας - να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Ωστόσο, ένας διάσημος ράπερ εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί στην ιστορική στέψη και οι θαυμαστές του - που πίστεψέ μας είναι πολλοί- θα ήθελαν πάρα πολύ να δώσει έναν... διαφορετικό χαρακτήρα στην τελετή, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου.

Ποιος όμως είναι αυτός ο ράπερ; Ο Snoop Dogg!

Πρόσφατα, μάλιστα δήλωσε στη Sun: «Είμαι έτοιμος να εμφανιστώ στη στέψη. Κάντε το να συμβεί».

{https://www.instagram.com/p/CqSEp5OsK_v/}

Βασιλιάς Κάρολος: Η απροσδόκητη παραχώρηση σε Harry και Meghan - Τι τους προσφέρει

Βέβαια ο Snoop Dogg ως καλό παδί που είναι, είχε κάτι ιστοριούλες στο παρελθόν με το Ηνωμένο Βασίλειο. Το 1994, ήρθε αντιμέτωπος με κατηγορίες για φόνο για τις οποίες αργότερα αθωώθηκε ενώ το 2006, συνελήφθη έπειτα από έναν καυγά στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα μέχρι να αποσυρθούν οι κατηγορίες. Το απίστευτο όμως της υπόθεσης είναι ότι ο Snoop Dogg είχε πάντα τουλάχιστον έναν μεγάλο υποστηρικτή από την βασιλική οικογένεια: την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ!

Και αν έχεις μείνει με ανοικτό το στόμα διάβασε τη δήλωση του Snoop Dog που έκανε το 2015 στην Guardian: «Όταν προσπάθησαν να με διώξουν από την Αγγλία, η βασίλισσα έκανε ένα σχόλιο ότι τα εγγόνια της αγαπούσαν τον Snoop Doggy Dogg και ότι δεν είχα κάνει κάτι κακό στη Βρετανία, οπότε μου έδωσε την άδεια να είμαι εδώ», είχε πει. «Αυτά τα εγγόνια μεγάλωσαν και έγιναν οι πρίγκιπες William και Harry, έτσι είχα επιρροή πάνω τους και είχαν επιρροή στη γιαγιά τους, κάτι που μου έδωσε τη δυνατότητα να μπω σε αυτή την όμορφη χώρα. Αγαπούν τη μουσική μου και είναι αυτό που είναι. Υπάρχει αμοιβαία αγάπη και σεβασμός».

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Οι 3 απαιτήσεις τους για να παραβρεθούν στη στέψη του βασιλιά ίσως προκαλέσουν χάος

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο Snoop Dogg δεν είχε μόνο την έγκριση από την αείμνηστη μονάρχη αλλά και από τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τον δούκα του Sussex!

Καλλιτέχνες όπως οι Take That και οι αδελφές Kylie και Dannii Minogue φέρεται να έχουν ήδη συμφωνήσει να παραβρεθούν στη στέψη και οι fans έχουν σοβαρές ελπίδες να ανοίξει μια θέση και για τον υποψήφιο για Grammy ράπερ.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.03.2023 - 17:52