Δείτε πως ετοιμάζονται τα επίσημα δείπνα στο Buckingham

Δείτε πως ετοιμάζονται τα επίσημα δείπνα στο Buckingham
Μια επίσημη επίσκεψη ήταν η αφορμή για ένα ιδιαίτερα επίσημο δείπνο

Το Αυτοκρατορικό ζεύγος της Ιαπωνίας υποδέχτηκαν χθες στο Λονδίνο ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα σε μια επίσημη επίσκεψη ιδιαίτερα σημαντική για τους δύο λαούς. Και φυσικά όλα έπρεπε να είναι στην εντέλεια.

Η επιστροφή του Καρόλου στα επίσημά του καθήκοντα μετά από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του παράλληλα με την ανάλογη περιπέτεια της νύφης του Kate Middleton, έχει ενθουσιάσει τον λαό της Αγγλίας. Μετά τις πρώτες αραιές εμφανίσεις του πλέον ο Κάρολος γίνεται όλο και πιο ενεργός.

Αυτό όμως θα ήταν το πρώτο επίσημο δείπνο για ξένο ηγέτη και μάλιστα αυτοκράτορα μιας χώρας. Το αυτοκρατορικό ζεύγος της Ιαπωνίας συναντήθηκε από το πρωί με το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας και μαζί παρακολούθησαν την εντυπωσιακή παρέλαση των έφιππων φρουρών, χαιρετήθηκαν επίσημα από τον διοικητή της φρουράς και άκουσαν να παίζεται για χάρη τους ο εθνικός ύμνος της χώρας τους.

Ενώ το βράδυ δόθηκε προς τιμήν τους ένα εντυπωσιακό επίσημο δείπνο με εκλεκτούς καλεσμένους. Ο ίδιος ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα επιθεώρησαν το στήσιμο του τραπεζιού και τη διακόσμηση και έδωσαν μάλιστα κι ένα εντυπωσιακό βίντεο στη δημοσιότητα από τις προετοιμασίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 01:01