Πέθανε ο βασιλιάς Κάρολος; Οι φήμες που το παλάτι αναγκάστηκε να διαψεύσει

18.03.2024
Πέθανε ο βασιλιάς Κάρολος; Οι φήμες που το παλάτι αναγκάστηκε να διαψεύσει
Ρωσικό δημοσίευμα που υποστήριζε το αντίθετο προκάλεσε μεγάλη σύγχιση, όμως, ο Βασιλιάς Κάρολος είναι ακόμη ζωντανός!

Σύμφωνα με τη New York Post, το παλάτι του Μπάκιγχαχμ αναγκάστηκε να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να διαψεύσει δημοσίευμα Ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων που υποστήριζε πως ο βρετανός μονάρχης είχε πεθάνει.

«Με χαρά επιβεβαιώνουμε πως ο βασιλιάς συνεχίζει τις επίσημες και ιδιωτικές υποχρεώσεις του», έλεγε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι στο πρακτορείο TASS.

Tο αρχικό ρεπορτάζ του ρωσικού μέσου αναπαράγει αλληλογραφία από το παλάτι, συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της επίσημης σφραγίδας του μονάρχη. «Η ακόλουθη ανακοίνωση γίνεται μέσα από τη βασιλική επικοινωνία. Ο Βασιλιάς πέθανε απροσδόκητα χθες το απόγευμα», έγραφε η ψεύτικη δήλωση την οποία, προφανώς, ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση.

Το συμβάν έρχεται μετά την έντονη φημολογία πως ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα μία πολύ σοβαρή ανακοίνωση σχετικά με τη βασιλική οικογένεια.

Σχετικά και με αυτό το νέο (που δεν ξε΄ρουμε αν ισχύει πραγματικά) έχουν ακουστεί άπειρα σενάρια με τα περισσότερα να κινούνται γύρω από δύο άξονες. Ο ένας αφορά στην πιθανότητα να παραιτείται από τον θρόνο ο βασιλιάς, υπέρ του γιου του, πρίγκιπας William για λόγους υγείας και ο δεύτερος σε εξελίξεις σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας Kate η οποία παραμένει «εκτός» από τον Ιανουάριο.

Θυμίζουμε ότι το παλάτι ανακοίνωσε επίσημα πως ο βασιλιάς διαγνώστηκε με καρκίνο για τον οποίο ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία ενώ τον ίδιο καιρό, η περιπέτεια που είχε με την υγεία της η Kate αντιμετωπίστηκε με μυστικότητα.

Μία επέμβαση στην κοιλιακή χώρα που χρειάζεται τρεις μήνες ανάρρωση, κατά την οποια η πριγκίπισσα δεν θα πραγματοποιήσει καμία εμφάνιση.

Ο καιρός για τις με΄ρες μετά το Πάσχα όταν και ειπώθηκε ότι θα επανέλθει στα καθήκοντά της η Kate πλησιάζει, όμως προς το παρόν, ακόμη συζητιέται η γκάφα που, όπως ισχυρίστηκε, έκανε η ίδια, «ανεβάζοντας» μία «πειραγμένη» φωτογραφία με τα παιδιά της.

Περαστικά και αναμένουμε για νεότερα.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.03.2024 - 20:50