«Εξαφάνιση» της Kate Middleton: Το παλάτι εξηγεί ακριβώς που βρίσκεται και τι κάνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας

21.03.2024
Φωτογραφία από την εμφάνιση έκπληξη της πριγκίπισσας της Ουαλίας στον μεγάλο τελικό της Eurovision, τον Μάιο του 2023.
Φωτογραφία από την εμφάνιση έκπληξη της πριγκίπισσας της Ουαλίας στον μεγάλο τελικό της Eurovision, τον Μάιο του 2023.
Και ενώ οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά της φημολογίας σχετικά με την υγεία (ακόμη και τη ζωή) της πριγκίπισσας της Ουαλίας, εκπρόσωπος του παλατιού αναλαμβάνει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο μέγας σάλος που έχει προκληθεί από τη μυστικοπάθεια που περιέβαλε από την αρχή το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η επόμενη βασίλισσα της Βρετανίας δεν λέει να κοπάσει. Αντίθετα, το φιάσκο με τη φωτογραφία που «πείραξε» η ίδια η Kate (έτσι τουλάχιστον υποστήριξε δημόσια), τα πράγματα ξέφυγαν τελείως.

Η Kate χειρουργήθηκε στην κοιλιά με μια επέμβαση που δεν έγινε γνωστή παρά σε ότι αφορά την ανάρρωσή της που χρειάζεται τέσσερις μήνες. Εντάξει, δεν θέλει και πολύ να οργιάσει η φαντασία του κοινού. Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση ήταν σαφής και σύμφωνα με αυτή, η πριγκίπισσα δεν αναμενόταν να εμφανιστεί δημόσια παρά μόλις μετά το Πάσχα που για τους καθολικούς φέτος θα γιορταστεί στις 31 Μαρτίου.

Κοντοζυγώνει η στιγμή και με τον σάλο που έχει προκληθεί λέγεται ότι δεν αποκλείεται η Kate να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την επέμβαση και την «εξαφάνισή» της (που βέβαια ήταν προαναγγελθείσα και ίσως δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί τόσο) κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Πάσχα μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Θα δείξει!

Ωστόσο, με τα στόματα να μην κλείνουν και τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου να αμφισβητεί ακόμη και ότι είναι η ίδια σε 2-3 περιπτώσεις που εντοπίστηκε έξω από το σπίτί της αυτό τον καιρό, εκπρόσωποι του παλατιού αποκαλύπτουν πως η Kate εργάζεται μέσα από το παλάτι.

Συγκεκριμένα εκπρόσωπος του Kensington Palacae μίλησε στην εφημερίδα The Telegraph και εξηγησε πως η πριγκίπισσα είναι αφοσιωμένη σε ένα νέο project που αφορά σε μια νέα καμπάνια που ετοιμάζει το Royal Foundation Centre for Early Childhood της με τίτλο Shaping Us.

Σύμφωνα με το follow up, η 42χρονη πριγκίπισσα εργάζεται με πάθος και ενημερώνεται διαρκώς για τα «συγκινητικά θετικά» αποτελέσματα της εργασίας που η ίδια ενέπνευσε.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που είχε στο μυαλό της από τη νεαρή της ηλικία και έχει στόχο να βελτιώσει τις ζωές των μικρών παιδιών και φαίνεται πως η ενασχόλησή της με αυτό τη βοηθά να επιστρέψει στην κανονικότητα, σιγά σιγά.

Όσο για τις θεωρίες συνωμοσίας; Λίγες μέρες ακόμη και θα σταματήσουν, αν και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε (ή αντιμετωπίζει ακόμη) ίσως δεν το μάθουμε ποτέ.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2024 - 17:18