Kate Middleton: Η απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπός της καθώς οι σχετικές φήμες οργιάζουν

01.03.2024
Kate Middleton: Η απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπός της καθώς οι σχετικές φήμες οργιάζουν
Οι θεωρίες συνωμοσίας «οργιάζουν» αναφέροντας από αισθητική επέμβαση μέχρι και καρκίνο (παρότι αυτό διαψεύστηκε από την αρχή) και οι άνθρωποι της Kate Middleton αναγκάστηκαν να ανοίξουν το στόμα τους.

Στις 17 Ιανουαρίου, το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε πως η 42χρονη πριγκίπισσα είχε υποβληθεί σε μια «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά» στην London Clinic την προηγούμενη μέρα και παρόλο που επίσημα δεν έχει ξεκαθαριστεί η φύση της επέμβασης, από κύκλους του παλατιού έχει διαρρεύσει πως το ζήτημα δεν αφορά σε κάποιον καρκίνο.

Ύστερα από 13 μέρες νοσηλείας η Kate Middleton επέστρεψε στο σπίτι της προκειμένου να συνεχίσει εκεί την ανάρρωσή της η οποία, όπως έγινε γνωστό θα έπαιρνε 4 μήνες με την ίδια να έχει ακυρώσει όλες τις επίσημες εμφανίσεις της μέχρι και το Πάσχα.

Βασιλικές πηγές μετέφεραν ότι η πριγκίπισσα νιώθει καλύτερα και ότι έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει από το σπίτι΄, όμως ο κόσμος δεν έχει πειστεί, τα σενάρια έχουν... «ξεφύγει» και μια επίσημη απάντηση, όσο γενική και αν είναι αυτή, κρίθηκε επιβεβλημένη!

«Το Παλάτι του Kensington λοιπόν, κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο το χρονοδιάγραμμα για την ανάρρωση της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο Page Six αποκλειστικά, συμπληρώνοντας πως «Αυτή η καθοδήγηση ισχύει» επαναλαμβάνοντας πως η Middleton, 42 ετών, «τα πάει καλά»!

{https://www.instagram.com/p/C2NDoYrN-9r/}

Στο μεταξύ και ενώ η Kate συνεχίζει να αναρρώνει ο σύζυγός της, πρίγκιπας William επανήλθε στα δημόσια καθήκοντά του όμως μία κίνησή του άναψε ξανά φωτιές ανησυχίας.

Ενώ ήταν προγραμματισμένο να παραβρεθεί στο μνημόσυνο που η βασιλική οικογένεια οργάνωσε για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου αλλά και να διαβάσει κα΄τι για τον εκλειπόντα ο οποίος ήταν και νονός του, ο William ακύρωσε την τελευταία στιγμή επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους».

Τη θέση του στο πόντιουμε πήρε ο Παύλος και οι εκπρόσωποι του διαδόχου επιβεβαίωσαν εκ νέου πως η Kate είναι καλά αλλά το... σούσουρο δεν το γλίτωσαν.

Σε κα΄θε περίπτωση, ο καιρός περνά, το Καθολικό Πάσχα πλησιάζει (31 Μαρτίου) και θα φανεί σύντομα πώς πήγε η ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

{https://www.instagram.com/p/C0pf0IXNv15/}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.03.2024 - 11:02