Στο χειρουργείο η πριγκίπισσα Kate - Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού

17.01.2024
Στο χειρουργείο η πριγκίπισσα Kate - Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Μέσα από μια επίσημη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, το παλάτι αναφέρει τα εξής:

«Η Βασιλική Υψηλότητά της, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη στο νοσοκομείο χθες για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 με 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωση της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα.

Η Kate Middleton έχει γενέθλια και ο βασιλιάς με τη βασίλισσα της ευχήθηκαν με αυτή τη φωτογραφία

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικά τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία.

«Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση.

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενους αρραβώνες της. Ανυπομονεί να επαναφέρει όσο το δυνατόν περισσότερους, το συντομότερο δυνατό».

{https://www.instagram.com/p/C2NDoYrN-9r/}

Όπως καθίσταται σαφές δεν θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα -τουλάχιστον όχι δια της επίσημης οδού.

William και Kate: Τα παιδιά τους δεν κάθονται ποτέ στο τραπέζι μαζί τους και ένας βασιλικός σεφ εξηγεί γιατί

Περαστικά!

Τελευταία τροποποίηση στις 17.01.2024 - 16:21