Στο χειρουργείο και ο βασιλιάς Κάρολος - Η ανακοίνωση για την επικείμενη επέμβαση

17.01.2024
Στο χειρουργείο και ο βασιλιάς Κάρολος - Η ανακοίνωση για την επικείμενη επέμβαση
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον για την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί η πριγκίπισσα της Ουαλίας, έρχεται και μία νέα σχετικά με το χειρουργείο του ίδιου του βασιλιά.

Όπως μάθαμε το απόγευμα της Τετάρτης, η πριγκίπισα Kate βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου και αναρρώνει από εγχείρηση στην κοιλιά στην οποία υποβλήθηκε.

Τώρα μαθαίνουμε ότι ο βασιλιάς πρόκειται επίσης να εισαχθή στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να χειρουργηθεί για διογκωμένο προστάτη, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Εκπρόσωπος του Παλατιού ανέφερε συγκεκριμένα: «Όπως με χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο Βασιλιάς αναζήτησε θεραπεία για υπερπλασία προστάτη», προσθέτοντας πως πρόκειται για καλοήθεια που θα αντιμετωπιστεί με μία διορθωτική επέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα.

«Οι δημόσιες υποχρεώσεις του Βασιλιά θα αναβληθούν για μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης», καταλήγει η ενημέρωση.

Αν και το γεγονός και μόνο ότι γίνεται γνωστή αυτή η λεπτομέρεια για την υγεία του Καρόλου, βασιλικές πηγές υποστηρίζουν ότι ήθελε να μοιραστεί τις λεπτομέρειες της διάγνωσής του για να ενθαρρύνει άλλους άνδρες που μπορεί να εμφανίζουν συμπτώματα να ελέγχονται, σύμφωνα με τις συμβουλές δημόσιας υγείας.

Περαστικά επίσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.01.2024 - 17:52