Πριγκίπισσα Kate: Μυστήριο με την υγεία της - Στα «κάγκελα» ο William

18.01.2024
Πριγκίπισσα Kate: Μυστήριο με την υγεία της - Στα «κάγκελα» ο William
Έντονη αναστάτωση προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη για το σοβαρό (όπως φαίνεται από την περίοδο ανάρρωσης που προβλέπεται) χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Σε συνδυσμό μάλιστα με την αντίστοιχη που αφορούσε σε χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο βασιλιάς Κάρολος, το βάρος που πέφτει στους ώμους του διαδόχου φτάνει ιδιαίτερα βαρύ.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία επίσημη κοινή εμφάνιση του βασιλιά της Βρετανίας, Καρόλου Γ' με τη νύφη του, Catherine, πριγκίπισσα της Ουλίας. Ήταν στο Sandringham όπου συνάντησαν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί, όπως το συνηθίζουν, την ετήσια εκκλησιαστική λειτουργία της ημέρας των Χριστουγέννων.

{https://www.instagram.com/p/C1SYlVVs-P0/}

Και οι δύο τότε έδειχναν να χαίρουν άκρας υγείας, όμως να που ούτε έναν μήνα μετά και έχουμε δύ αλλεπάλληλες ανακοινώσεις που αφορούν σε εισαγωγή των δύο σε νοσοκομείο.

Μέσα από μία, όλως παραδόξως, μακροσκελή και ασυνήθιστα λεπτομερή επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι έγινε γνωστό ότι η μέλουσσα βασίλισσα βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες 10 με 14 ημέρες, αναρρώνοντας από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε, πριν μεταφερεθεί στο σπίτι της για το υπόλοιπο της κούρας. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση της εγχείρησης δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, όμως αφού κατέστη σα΄φες ότι η διάθεση της οικογένειας είναι να κρατηθούν τα πράγματα ιδιωτικά, το κοινό ενημερώθηκε πως η πριγκίπισσα δεν φαίνεται να επιστρέφει στις υποχρεώσεις της πριν από το Πάσχα, που για φέτος θα γιορταστεί στις 31 Μαρτίου.

{https://www.instagram.com/p/C2NDoYrN-9r/}

Δεν πρόλαβε να περάσει μία ώρα από αυτό το «χτύπημα» και ήρθε δεύτερη ανακοίνωση που αφορούσε σε επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί σύντομα ο βασιλιάς Κάρολος για διόγκωση προστάτη.

Διπλό το «χτύπημα» για τους Βρετανούς, λοιπόν, καθότι δύο από τα πιο υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας αντιμετωπίζουν το... νυστέρι.

Και ναι μεν στην περίπτωση του μονάρχη τα πράγματα ίσως είναι λίγο πιο απλά καθότι αναφέρεται σε επέμβαση ρουτίνας, στην περίπτωση της πριγκίπισσας Kate τα πράγματα είναι κάπως «γκρίζα» παρότι ξεκαθαρίστηκε πως δεν πρόκειται για κάτι που να σχετίζεται με καρκίνο.

Η ανησυχία ωστόσο υπάρχει έντονη τόσο για τον Κάρολο όσο και για την Kate η οποία «πάντα έβαζε τον εαυτό της ως μητέρα πρώτα και δεν θέλει τα παιδιά της να εκτεθούν σε οποιοδήποτε είδος εικασιών ή εισβολής», εξ ου και επί της ουσίας δεν δόθηκαν επιπλέον λεπτομέρειες για τη φύση της επέμβασης.

{https://www.instagram.com/p/C1cXTzFtdXz/}

Στα «κάγκελα» ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Ο πρωτότοκος του Καρόλου και σύζυγος της Kate που είναι βέβαια και ο διάδοχος του θρόνου, φαίνεται ότι θα αποσυρθεί επίσης προσωρινά από τα βασιλικά του καθήκοντα για να είναι στο πλευρό της πριγκίπισσας και να βοηθήσει στη φροντίδα των παιδιών τους, πρίγκιπα George (10), πριγκίπισσα Charlotte (8) και πρίγκιπα Louis (5) ανέφερε, επίσης, το παλάτι.

Ο William βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του όσο πιο συχνά γίνεται ενώ, όπως έγινε γνωστό, έχει επίσης ακυρώσει πολλές από τις υποχρεώσεις του για το επόμενο διάστημα.

Όσο και να μην είναι σοβαρό το ζήτημα όμως ο William πρέπει να έχει αναστατωθεί περισσότερο από όλους καθώς, ουσιαστικά, με τον αδελφό του απών και τον πατέρα του, όπως και τη σύζυγό του «εκτός», έστω και προσωρινά, είναι εκείνος υπεύθυνος για όλους εντός και εκτός παλατιού!

Περαστικά σε όλους, λοιπόν και αναμένουμε νεότερα σύντομα.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.01.2024 - 16:35