Kate Middleton: Η έντονη κριτική που δέχθηκε είχε αφορμή ένα... πουκάμισο

20.11.2023
Kate Middleton: Η έντονη κριτική που δέχθηκε είχε αφορμή ένα... πουκάμισο
Η Kate Middleton δέχθηκε έντονη κριτική επειδή φορούσε ένα ακριβό μεταξωτό πουκάμισο ενώ παρακαλούσε τους Βρετανούς να δωρίσουν χρήματα σε παιδιά που είχαν ανάγκη.

Η Middleton, άνοιξε τον ετήσιο έρανο του BBC Children in Need με ένα προηχογραφημένο κλιπ φορώντας ένα Smooth Betty Rainbow Print μεταξωτό πουκάμισο. Το πουκάμισο, το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά, φέρεται να κοστίζει περίπου 315 λίρες (400 δολάρια).

Ζητήθηκε από τη μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας – η οποία ανήκει σε μια οικογένεια που εκτιμάται ότι έχει περιουσία 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων – να ανοίξει τον έρανο:

«Απόψε έχει να κάνει με το να βοηθήσουμε να υποστηρίξουμε, να υπερασπιστούμε και να ενδυναμώσουμε όλα τα παιδιά να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα, κάτι που είναι κρίσιμο για τη μελλοντική υγεία και ευτυχία τους», είπε η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο κλιπ. «Είναι ζωτικής σημασίας να αναθρέψουμε την πρώιμη παιδική ηλικία και γιατί τα έργα που υποστηρίζονται από τα Children in Need είναι τόσο σημαντικά».

Kate Middleton: Γιατί δεν επιτρέπεται να υπογράψει αυτόγραφα ακόμα και όταν της τα ζητάνε παιδιά

Το BBC's Children in Need είναι ένας ετήσιος έρανος που υποστηρίζεται από μια σειρά από διασημότητες οι οποίες συμμετέχουν για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα μειονεκτούντα παιδιά σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

{https://www.instagram.com/reel/CzwiU70tDf3/}

Παρά την ευγενή προσπάθεια, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες των social media που έσπευσαν να επιτεθούν στην πριγκίπισσα.

«Μια δισεκατομμυριούχος ανοίγει το σόου του Children In Need στο BBC. Ζητώντας από την κοινωνία δωρεές» έγραψε ένας χρήστης του X σε ένα καυστικό tweet, μάλλον χωρίς να υπολογίσει (λέμε εμείς) πως συνήθως, πίσω από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπίες, υπήρξαν ανέκαθεν άνθρωποι με μεγάλες προσωπικές περιουσίες, γεγονός που, εξάλλου, τους έδινε και τη δυνατότητα της προσφοράς, ακόμη και ως προς τα υλικά.

Ένας άλλος επεσήμανε τον αριθμό των σπιτιών που έχουν εκείνη και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας William, γράφοντας στο X: «@BBC Έτσι, η Kate Middleton, η οποία έχει πολλά σπίτια, μόλις εμφανίστηκε στο #ChildrenInNeed, το οποίο πέρυσι συγκέντρωσε περίπου 20 εκατομμύρια λίρες. Ή 354 εκατομμύρια λίρες λιγότερα από ότι δώσαμε στη βασιλική οικογένεια για να στολίσει τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η υποκρισία είναι αρρωστημένη».

Kate Middleton: Τρεις φορές που ξεπέρασε τα όρια των βασιλικών κανόνων ομορφιάς

Ο συγγραφέας Dan White έγραψε: «Γνωρίζω οικογένειες παιδιών με αναπηρία που έμειναν χωρίς γεύματα για να μπορεί το παιδί τους να φάει. Οπότε προσβάλλομαι όταν η Kate Middleton εμφανίζεται στο @BBCCiN φορώντας μια μπλούζα 315 λιρών».

Ωστόσο, ορισμένοι fans παρατήρησαν απλώς ότι η πριγκίπισσα είχε φορέσει στο παρελθόν (το 2020) το πουκάμισο.

Η Kate Middleton δεν έχει απαντήσει δημόσια στις αντιδράσεις και ούτε θα το κάνει, βέβαια. Ωστόσο, δημοσίευσε το βίντεο της ομιλίας της στο επίσημο Instagram του ζευγαριού και, πραγματικά, ίσως οι χρήστες των social media θα έπρεπε να σταματήσουν να «ψάχνουν», απλά για να αντιδράσουν!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 11:12