Kate Middleton: Γιατί δεν επιτρέπεται να υπογράψει αυτόγραφα ακόμα και όταν της τα ζητάνε παιδιά

Kate Middleton: Γιατί δεν επιτρέπεται να υπογράψει αυτόγραφα ακόμα και όταν της τα ζητάνε παιδιά
Η Kate Middleton επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες την έκθεση λουλουδιών του Chelsea για το εναρκτήριο παιδικό πικ-νικ.

Κατά τη διάρκεια της (μη προγραμματισμένης) επίσκεψης της στο Royal Entomological Society Garden, η πριγκίπισσα συνάντησε παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο St Mary's Church of England και το Glenbrook Primary School, τα οποία ζωγράφιζαν εικόνες ζωυφίων και σκαθαριών για να μάθουν πώς να τα αναγνωρίζουν. Όταν είδαν την Kate αρκετά από τα παιδιά της ζήτησαν να υπογράψει τα σκίτσα τους.

{https://www.instagram.com/p/CsjMKXvtEJZ/}

Η Kate δυστυχώς χρειάστηκε να αρνηθεί το αίτημα λόγω του βασιλικού πρωτοκόλλου, αλλά κατάφερε να βρει ένα παραθυράκι και τους είπε: «Δεν μπορώ να γράψω το όνομά μου... αλλά μπορώ να ζωγραφίσω». Στη συνέχεια, η πριγκίπισσα της Ουαλίας προχώρησε στην εικονογράφηση ενός λουλουδιού για ένα 7χρονο κορίτσι που ονομαζόταν Ruby, ενός δέντρου για ένα άλλο παιδί και μιας λίμνης που περιβαλλόταν από φυτά για ένα τρίτο παιδί.

Η πριγκίπισσα Kate μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα δισέγγονά της

Σύμφωνα με το People, όταν η Kate ρωτήθηκε γιατί δεν μπορούσε να υπογράψει τα σχέδια, επεκτάθηκε σχετικά με το θέμα, λέγοντας: «Με λένε Catherine. Δεν επιτρέπεται να γράψω την υπογραφή μου, είναι απλώς ένας από αυτούς τους κανόνες». Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο κανόνα ο οποίος ισχύει εδώ και πολλά χρόνια, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να υπογράφουν αυτόγραφά προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πλαστογραφίας.

{https://www.instagram.com/p/Cr_PyVqNa7G/}

Αφού γνώρισε τα παιδιά, η Kate μίλησε επίσης για τα δικά της μικρά παιδιά, συγκεκριμένα για τον μικρότερο γιο της πρίγκιπα Louis και για το πώς καλλιεργεί φασόλια για ένα έργο κηπουρικής στο σχολείο. «Ο Louis καλλιεργεί κουκιά στο σχολείο. Τα βάζει σε ένα φλιτζάνι και μπορείς να δεις τις ρίζες να μεγαλώνουν. Γίνονται γρήγορα σαν ηλιοτρόπια», είπε για το πείραμα και ήταν μια πολύ γλυκιά αναφορά στην οικογενειακή της ζωή.

William και Kate: Συμπληρώνουν 12 χρόνια γάμου και το γιορτάζουν αγκαλιά στην εξοχή

Τελευταία τροποποίηση στις 26.05.2023 - 18:01