William και Kate: Συμπληρώνουν 12 χρόνια γάμου και το γιορτάζουν αγκαλιά στην εξοχή

29.04.2023
William και Kate: Συμπληρώνουν 12 χρόνια γάμου και το γιορτάζουν αγκαλιά στην εξοχή
12η επέτειος γάμου για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλλίας και τη γιορτάζουν πολύ διαφορετικά.

Ήταν 29 Απριλίου 2011 όταν ο πρίγκιπας William και η αγαπημένη του, Kate Middleton, ένωναν τις ζωές τους ενώπιων Θεού και ανθρώπων. Σήμερα πια, η οικογένεια΄ τους έχει συμπληρωθεί με τρία παιδιά και η οικογένεια ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, στις 6 Μαΐου.

Η σχέση του διαδόχου (πλέον) του θρόνου και της Catherine, όπως ονομάζεται η Middleton μετά τον γάμο, μετρά πάνω από 20 χρόνια -αν εξαιρέσει κανείς τη γνωστή περίοδο του διαλείμματος! Η Kate Middleton (τότε) και ο πρίγκιπας William γνωρίστηκαν -και ερωτεύτηκαν- το 2001 στο πανεπιστήμιο St Andrews όπου φοιτούσαν και οι δύο. Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τον Νοέμβρη του 2010 και ο γάμος τελέστηκε τον επόμενο Απρίλιο.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα το ζευγάρι μοιράζεται πρόσφατες φωτογραφίες τους και ο κόσμος στέλνει τις ευχές τους. Φέτος ο επόμενος βασιλιάς και η σύζυγός τους και μητέρα των τριών επόμενων βασιλέων, για την ιστορία, επέλεξαν αυτό το κλικ να έρθει από την εξοχή.

Ο φωτογράφος Matt Porteous, ο οποίος είχε απαθανατίσει και τον βενιαμίν Louis στα πρόσφατα γενέθλιά του, φωτογράφισε το ζεύγος σε μια βόλτα με τα ποδήλατα στην εξοχή και ιδού η επετειακή λήψη που μοιράστηκε μέσω των social media.

{https://www.instagram.com/p/CrnSoWVNaAn/}

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω θα θυμηθούμε ότι εκτός από τις φωτογραφίες που είχαν μοιραστεί για τη 10η επέτειό τους το 2021, ο William και η Kate είχαν δώσει στη δημοσιότητα ένα γλυκύτατο οικογενειακό βίντεο με τα τρία παιδιά τους, George, Charlotte και Louis με το οποίο ευχαρίστησαν τον κόσμο για τις ευχές. Ίσως να περιμένουμε κάτι ανάλογο και φέτος;
Τελευταία τροποποίηση στις 29.04.2023 - 12:44