William και Kate: Το απίθανο βίντεο με τα παιδιά τους που μοιράστηκαν για τα δέκα χρόνια γάμου τους

29.04.2021
William και Kate: Το απίθανο βίντεο με τα παιδιά τους που μοιράστηκαν για τα δέκα χρόνια γάμου τους
Οι Cabridges έχουν επέτειο γάμου και με την αφορμή χαρίζουν μερικές από τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές τους.

Ξεχωριστή μέρα η σημερινή για τον πρίγκιπα William και τη σύζυγό του Catherine, καθώς σαν σήμερα, πριν από δέκα χρόνια, στις 29 Απριλίου του 2011, ένωσαν τις ζωές τους ενώπιων Θεού και ανθρώπων.

Η σχέση του royal ζεύγους των Cambridges μετρά περίπου 20 χρόνια -αν εξαιρέσει κανείς τη γνωστή περίοδο του διαλείμματος! Η Kate Middleton (τότε) και ο πρίγκιπας William γνωρίστηκαν -και ερωτεύτηκαν- το 2001 στο πανεπιστήμιο St Andrews όπου φοιτούσαν και οι δύο. Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τον Νοέμβρη του 2010 ενώ παντρεύτηκαν τον επόμενο Απρίλιο.

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν αποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο τη θέση τους. Ο William γεννήθηκε σε αυτή, όμως και η Kate είναι γεγονός είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει βασίλισσα -ή έστω, σύζυγος βασιλιά- ενώ είναι ήδη μητέρα τριών διαδόχων. Ο William βρίσκεται στην δεύτερη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου με τα τρία παιδιά του να τον "ακολουθούν" πριν από τον αδελφό του, Harry, γεγονός που σημαίνει ότι αφού περάσει από το κεφάλι του Κάρολου, στο στέμμα θα παραμείνει για πολλά χρόνια στο σπιτικό των Cambridges.

Με την αφορμή της σημερινής, δέκατης επετείου γάμου τους, ο William και η Kate μοιράστηκαν δυο νέες φωτογραφίες τους ενώ πριν από λίγο έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο.

Σε αυτό, που φέρει την υπογραφή του κινηματογραφιστή Will Warr, παρακολουθούμε γλυκύτατες στιγμές μεταξύ του ζεύγους και των τριών παιδιών τους στην εξοχή, αλλά και στην αυλή του σπιτιού τους -με τον Louis, φυσικά, να κλέβει την παράσταση.

Οι πέντε τους, μαζί με τα σκυλάκια της οικογένειας, τρέχουν στην παραλία, σκαρφώνουν σε δέντρα, παίζουν κρυφτό, κάνουν τραμπάλα, ανάβουν φωτιά και ψήνουν ζαχαρωτά σε αυτή΄... Διασκεδάζουν και μοιράζονται την αγάπη τους μαζί με ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τις ευχές που έλαβαν λόγω της ημέρας.

Ιδού και "Χρόνια πολλά" κι από εμάς: