Πρίγκιπας William: Είναι αυτό το δώρο που πήρε στην Kate για την 10η επέτειο του γάμου τους; Μπορείς να το έχεις κι εσύ

30.04.2021
Πρίγκιπας William: Είναι αυτό το δώρο που πήρε στην Kate για την 10η επέτειο του γάμου τους; Μπορείς να το έχεις κι εσύ
Σε περίπτωση που δεν είχες παρατηρήσει μέχρι τώρα τις νέες χαριτωμένες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, να σου πούμε ότι είναι η επέτειος για τα 10 χρόνια γάμου της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William! Νιώθεις ήδη ότι μεγάλωσες; Και εμείς το ίδιο!

Φυσικά, ένα από τα θέματα που απασχολούν τους royal fans είναι τι δώρο έκανε ο ένας στον άλλο για τη μεγάλη τους αυτή μέρα και οι πιο "αετομάτηδες" είναι πεπεισμένοι ότι ο πρίγκιπας William χάρισε στην Κate ένα ακριβό κολιέ με διαμάντια.

Το εν λόγω κολιέ μπορείς να το δεις στη νέα σειρά φωτογραφιών από την επέτειο, που δημοσίευσε χθες το Kensington Palace στο επίσημο Instagram του:

Σύμφωνα με την Sun, η Kate φοράει το Asprey Daisy Heritage Pendant, το οποίο κοστίζει 12.350 δολάρια και επειδή δεν έχουμε δει ποτέ τη δούκισσα να φοράει αυτό το κολιέ, δημιουργήθηκαν οι εικασίες ότι ήταν ένα πρόσφατο δώρο του William. Σε περίπτωση μάλιστα που έχεις τη διάθεση να δώσεις τόσα χρήματα για να μοιάζεις με την Kate μπες ΕΔΩ:

Όσο για το πώς πέρασαν τα love birds στην επέτειο τους; Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι φαίνονταν πολύ αγαπημένοι κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής υποχρέωσης τους, στο Manor Farm στο Darlington αυτήν την εβδομάδα, το οποίο επισκέφθηκαν να συζητήσουν για τη βιώσιμη γεωργία. Και λέμε «αγαπημένοι» γιατί όπως φαίνεται στο βιντεάκι δεν μπορούσαν να σταματήσουν να χαμογελούν παίζοντας με κάτι χαριτωμένα αρνάκια, ενώ το πανέμορφο οικογενειακό βίντεο που μοιράστηκαν για να ευχαριστήσουν για τις άπειρες ευχές που δέχτηκαν από όλο τον κόσμο καταγράφει ήδη κοντά στα 6 εκατομμύρια views.