Kate και William: Μοιράζονται δυο νέες φωτογραφίες για τη 10η επέτειο γάμου τους - Η μία κάτι μας θυμίζει

29.04.2021
Kate και William: Μοιράζονται δυο νέες φωτογραφίες για τη 10η επέτειο γάμου τους - Η μία κάτι μας θυμίζει
10 χρόνια γάμου συμπληρώνουν φέτος ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton και με την αφορμή έδωσαν στη δημοσιότητα δυο πρόσφατες φωτογραφίες τους.

'Ηταν 29 Απριλίου του 2011 όταν επισημοποιήθηκε, ενώπιων Θεού και ανθρώπων, ο έρωτας των δύο νεαρών που ερωτεύτηκαν στα φοιτητικά τους χρόνια και σήμερα καμαρώνουν για τα τρία πριγκιπόπουλά τους, ενώ ετοιμάζονται για τη στιγμή που το Στέμμα θα περάσει στα δικά τους κεφάλια.

Μπορεί να λέγονται πολλά (ακόμη) για το πώς έγινε η γνωριμία τους και τον ρόλο της μαμάς Carole σε αυτή, όμως ουδείς μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβη. Γεγονός είναι ότι οι δυο τους παραμένουν μαζί κι αγαπημένοι και παρά τα όσα συμβαίνουν στο παλάτι τον τελευταίο καιρό και προκαλούν τριγμούς στη βρετανική μοναρχία, εκείνοι παραμένουν με υπομονή και επιμονή το πιο φρέσκο και νεωτεριστικό πρόσωπό της.

Με αφορμή τη σημερινή 10η επέτειο του γάμου τους, το royal ζεύγος μοιράστηκε δυο νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την περασμένη εβδομάδα από τον φωτογράφο Chris Floyd.

Σε αυτές, οι δυο τους δείχνουν χαλαροί και χαρούμενοι ενώ ημία από τις πόζες θυμίζει ελαφρά μία από τις επίσημες πόζες που είχε τραβήξει ο Mario Testino μετά τον αρραβώνα τους. Ιδού:

Ο γάμος του William και της Kate κόστισε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ. Μόνο τα λουλούδια κόστισαν 700.000 ευρώ, τα δύο κέικ έφτασαν στα 70.000 ευρώ, ενώ το νυφικό της Kate κόστισε κάτι παραπάνω από 400.000 ευρώ. Η ημερομηνία του γάμου τους κηρύχθηκε εθνική εορτή η οποία επεκτάθηκε στα βρετανικά εδάφη, συμπεριλαμβανομένων των Βερμούδων, των νησιών Turks και Caicos και των Νήσων Φώκλαντ.

Τον γάμο λέγεται ότι παρακολούθησαν δισεκατομμύρια τηλεθεατών. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον βασιλικό γάμο. Σχεδόν 23 εκατομμύρια άνθρωποι μόνο στις ΗΠΑ, παρακολούθησαν το γάμο σε δίκτυα όπως το CNN, το NBC, το ABC, το Telemundo και το CBS.