Kate Middleton: Ξέρουμε που ήταν σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια - Και δεν ήταν μόνη!

28.04.2021
Kate Middleton: Ξέρουμε που ήταν σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια - Και δεν ήταν μόνη!
Μεγάλη μέρα η σημερινή για τη δούκισσα του Cambridge. Και η αυριανή μεγαλύτερη. Και για τον William το ίδιο!

Αύριο, 29/4/2021 οι δούκας και η δούκισσα του Cambridge συμπληρώνουν μια δεκαετία παντρεμένοι και με την ευκαιρία θυμόμαστε πού ακριβώς βρισκόταν η Kate την παραμονή της πιο σημαντικής μέρας της ζωή της -μέχρι εκείνη τη στιγμή, τουλάχιστον.

Σαν σήμερα, λοιπόν, πριν από 10 χρόνια, η Kate Middleton έφτανε στο Goring Hotel του Λονδίνου όπου θα περνούσε το τελευταίο βράδυ της εργένικης ζωής της πριν παντρευτεί τον πρίγκιπά της. Μαζί της, η μητέρα της, Carole και η αδελφή της, Pippa.

Ιδού και οι φωτογραφίες από τις 28/4/2011 με τις κυρίες της οικογένειας Middleton την ώρα που φτάνουν στο ξενοδοχείο και χαιρετούν τον κόσμο που τις περιμένει.

Ο έρωτας των δύο νέων που μετρούσε ήδη 10 χρόνια πριν την ημέρα του γάμου τους, έχει, στο μεταξύ, ολοκληρωθεί από τις γεννήσεις των τριών παιδιών τους.

Ενόψει της αυριανής επετείου ενδέχεται να δοθεί στη δημοσιότητα κάποια νέα φωτογραφία του ζεύγους ή όλης της οικογένειας. Μέχρι τότε κάνε κλικ ΕΔΩ για να θυμηθείς μερικές από τις πιο τρυφερές δημόσιες στιγμές τους.