Harry - Meghan: Ο φωτογράφος του γάμου τους μιλάει για το πώς είναι πραγματικά η σχέση τους

29.04.2023
Harry - Meghan: Ο φωτογράφος του γάμου τους μιλάει για το πώς είναι πραγματικά η σχέση τους
(Photo by Karwai Tang/WireImage)
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex όπως τους γνώρισε ο φωτογράφος Alexi Lubomirski, ο άνθρωπος που τράβηξε τις φωτογραφίες του αρραβώνα τους, του γάμου τους, αλλά και άλλων σημαντικών στιγμών στη ζωή τους.

Η σχέση του Harry και της Meghan Markle είναι ένα από τα θέματα που έχουν συζητηθεί πολύ από τα μέσα ενημέρωσης τόσο στην πατρίδα του πρίγκιπα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, έγιναν περισσότερα μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του ζευγαριού. Σπάνια όμως έχουμε ακούσει πληροφορίες για το πώς είναι μεταξύ τους, από τους ανθρώπους που τους έχουν συναντήσει και τους γνωρίζουν καλύτερα. Ο φωτογράφος Alexi Lubomirski που τράβηξε τις φωτογραφίες του γάμου του ζευγαριού, πρόσφερε μια ματιά στο πώς είναι το ζευγάρι πίσω από κλειστές πόρτες.

Meghan & Harry: Το αναπάντεχο πρόσωπο που τους "συνδέει" με τον Brad Pitt και την Jennifer Aniston

Ο φωτογράφος που έχει συνεργαστεί με πολλές διάσημες του Χόλιγουντ, όπως η Julia Roberts, η Kate Winslet και η Gwyneth Paltrow, κίνησε το ενδιαφέρον της δούκισσας του Sussex, η οποία θαύμαζε τη δουλειά του. Το ζευγάρι τον προσέγγισε και του ανέθεσε να τραβήξει τις φωτογραφίες του αρραβώνα τους στο Κάστρο του Windsor το 2017 και τότε ήταν που ο Lubomirski συνειδητοποίησε για πρώτη φορά ότι είχαν μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους.

Meghan – Harry: Όλα τα μυστικά πίσω από τις φωτογραφίες του αρραβώνα και του γάμου τους

«Κάθε φορά που κοιτάζονταν, σχεδόν ένιωθα άβολα», είπε στην Telegraph. «Σκεπτόμουν συνέχεια, “Είναι τόσο οικείο, θα έπρεπε να είμαι μπροστά σε αυτό;”. Το να είμαι κοντά τους ήταν πολύ συναρπαστικό». Όπως είπε, απόλαυσε την ευκαιρία να απαθανατίσει την ιστορία τους επειδή λατρεύει να «τραβάει φωτογραφίες ερωτευμένων ανθρώπων». Πέρα από τον γάμο τους το 2018, ο Lubomirski συνέχισε να απαθανατίζει με τον φακό του τους Sussexes ακόμα και μόλις δημιούργησαν την οικογένειά τους.

{https://www.instagram.com/p/B5YcQveDOVn/}

Απαθανάτισε το γλυκό στιγμιότυπο που χρησιμοποιήθηκε για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Harry και της Meghan για το 2021. Οι fans είδαν τότε πόσο είχε μεγαλώσει ο πρίγκιπας Archie, θαυμάζοντας τα αξιολάτρευτα κόκκινα μαλλιά του ενώ ήταν η πρώτη ματιά του κοινού στην πριγκίπισσα Lilibet, η οποία γελούσε χαρούμενα στην αγκαλιά της μητέρας της. Ο φωτογράφος αποτύπωσε τέλεια το ταξίδι που έκαναν οι Sussexes όλα αυτά τα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι η δημόσια ιστορία τους ήταν λίγο χαοτική, αλλά σίγουρα η ιδιωτική ζωή τους είναι ακριβώς αυτό που ονειρευόντουσαν.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.04.2023 - 10:33