Πρίγκιπας Harry: Κατά μέτωπον επίθεση στο Παλάτι για τα ψέματα που είπαν για τον William - Βόμβα μεγατόνων στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ

12.12.2022
Πρίγκιπας Harry: Κατά μέτωπον επίθεση στο Παλάτι για τα ψέματα που είπαν για τον William - Βόμβα μεγατόνων στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ
"Ήταν πρόθυμοι να πουν ψέματα για να προστατέψουν τον αδελφό μου, όμως δεν θέλησαν ποτέ να πουν την αλήθεια για να προστατέψουν εμάς", λέει ο πρίγκιπας Harry σε κάποιο σημείο του δεύτερου μέρους του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan που αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη και προκλήθηκε ήδη σεισμός, από το trailer κιόλας!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση marketing, το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή των Sussexes με τα δικά τους λόγια χωρίστηκε σε δύο μέρη. Σου λέει, ας το δώσουμε λίγο λίγο, να αφομοιώσουν/ξεκοκαλίσουν τα τρία πρώτα επεισόδια αρχικά, μην και προσπεραστεί κάτι λόγω έλειψης χρόνου ή υπερβολικής πληροφόρησης, και μία εβδομάδα αργότερα, ρίχνουμε και τα άλλα τρία. Ε, η ώρα αυτή πλησιάζει και, όπως φάνηκε από το "τυράκι" που μόλις έδωσαν στον κόσμο οι υπεύθυνοι, αναμένεται να κάνει μέγα κρότο!

Harry & Meghan: Η άβολη στιγμή στο ντοκιμαντέρ τους που έκανε τους royal fans να θυμώσουν

Στα τρία τελευταία επεισόδια η σειρά ασχολείται με την εποχή του Megxit, προφανώς. Μονόδρομος παρουσιάζεται η απόφαση ενώ στο trailer ο Harry μιλά με αγωνία σκεπτόμενος "τι θα τους είχε συμβεί αν δεν είχαν φύγει τότε". Σε άλλο σημείο του κλιπ, αυτό που θα κάνει και τον μεγαλύτερο θόρυβο, σίγουρα, ακούγεται ο πρίγκιπας να κατηγορεί το παλάτι ότι δεν είπε την αλήθεια προκειμένου να προστατέψει εκείνον και την οικογένειά του ενώ με μεγάλη χαρά είπε ψέματα για να προστατέψει τον αδελφό του, William του οποίου πλάνο συμπεριλαμβάνεται στο σημείο αυτό.

"Δεν με έριξαν στους λύκους, με τάισαν στους λύκους", λέει η Meghan κάποια στιγμή τονίζοντας ότι η ασφάλειά τους ανακλήθηκε και όλος ο κόσμος ήξερα ανά πάσα στιγμή βρίσκονται, εκτεθειμένοι.

"Απλά έπρεπε να φύγουμε από εκεί", λέει ο Harry μιλώντας σαφώς για μια απόφαση ζωής και θανάτου η οποία, τους έκανε πολύ πιο ευτυχισμένους όπως φαίνεται από τα πλάνα του "μετά" αλλά και από το πρόσωπο του ίδου του γαλαζοαίματου επάνω στην "πτήση της ελευθερίας" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Harry & Meghan: Το νέο teaser για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix και μια απορία για το "στημένο" της υπόθεσης

Εκτός από τo trailer αυτό καθαυτό, το Netflix έδωσε και ένα teaser για το επόμενο κομμάτι της προβολής, που εστιάζει στον γάμου τους και συγκεκριμένα στον πρώτο χορό που χόρεψαν μαζί. Κάπου δεν θυμόταν η Meghan τον τίτλο του τραγουδιού ("πάντα μπερδεύομαι", την ακούμε να λέει χαρακτηριστικά) αλλά στο τέλος θυμήθηκε και μερικούς από τους στίχους, ενώ χαρούμενες εικόνες εναλλάσονταν στο background.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και ενώ οι φήμες θέλουν τον William και την Kate να αρνούνται να παρακολουθήσουν έστω και δυο λεπτά από το ντοκιμαντέρ αυτό των Sussexes, δεν αποκλείεται, τελικά, να ρίξουν μια ματιά! Εμείς, πάντως, θα το δούμε.

Ζωή Κίττα