Κάρολος και Καμίλα: Αυτή είναι η πρώτη Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους ως βασιλικό ζεύγος

12.12.2022
Κάρολος και Καμίλα: Αυτή είναι η πρώτη Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους ως βασιλικό ζεύγος
Τα πρώτα Χριστούγεννα της ζωής του επάνω και όχι δίπλα στον θρόνο θα γιορτάσει φέτος ο Κάρολος, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη βασίλισσά του, Καμίλα.

Παρότι ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και το "χαρτί" έχει χάσει, χωρίς αμφιβολία, μεγάλο κομμάτι της δύναμής του, η γιορτινή περίοδος που διανύουμε αυτό τον καιρό δίνει την ευκαριία για τους πιο ρομαντικούς/κλασικούς να στείλουν ευχές και αγάπη με τον παραδοσιακό τρόπο.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και κάθε χρόνο στέλνουν τις κάρτες τους στον κόσμο που επιλέγουν -μεταξύ των οποίων και ανυποψίαστοι υπήκοοι τους οποίους κάνουν ιδιαίτερα ευτυχισμένους. Δεν είναι και λίγο να λάβεις φάκελο από το Μπάκιγχαμ, για σκέψου.

Φέτος, λοιπόν είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον βασιλιά και τη βασιλική σύζυγο καθώς είναι η πρώτη τους σε αυτούς τους νέους ρόλους. Ο Κάρολος διαδέχτηκε τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον θάνατό της τον περασμένο Σεπτέμβριο από την πρώτη κιόλας στιγμή ενώ για τη στέψη του μετρά αντίστροφα μέχρι τις 6 Μαΐου του 2023.

Πρίγκιπας William: Αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στη στέψη του πατέρα του και καταργεί αναχρονιστικά έθιμα της τελετής

Αναμένοντας την κάρτα και την πρώτη κάρτα των πάλαι ποτέ Cambridges από τη νέα τους θέση ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας, ιδού οι ευχές του βασιλικού ζεύγους που έφτασαν με μια φωτογραφία του Samir Hussein όλο χαρά και θαυμασμό της βασιλικής συζύγου προς τον μονάρχη σύζυγό της.