Πρίγκιπας William - Κate Middleton: Αρνήθηκαν να δουν το "Harry & Μeghan" και δεν θα το κάνουν ούτε στο μέλλον

11.12.2022
Πρίγκιπας William - Κate Middleton: Αρνήθηκαν να δουν το "Harry & Μeghan" και δεν θα το κάνουν ούτε στο μέλλον
Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν η βασιλική οικογένεια έχει παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry στο Netflix, η απάντηση είναι αρνητική. Τουλάχιστον αυτό διαρρέεται. Σύμφωνα με το Vanity Fair, ο πρίγκιπας William και η Κate Middleton, συγκεκριμένα, «αρνήθηκαν» να δουν το Harry and Μeghan και δεν είναι στα σχέδια τους να το κάνουν. Τι έκαναν αντί αυτού, αν αναρωτιέσαι; Ασχολήθηκαν με τα μαθήματα των παιδιών τους στο σχολείο!

Εν τω μεταξύ, μια ανώτερη πηγή του παλατιού επιβεβαίωσε ότι τα βασιλικά μέλη προσπαθούν να παραμείνουν ψύχραιμα με το ντοκιμαντέρ και ότι «Υπήρξε πολύς ντόρος, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει σχόλιο σε κάθε ανατροπή».

Οι πληροφορίες λένε ότι άνθρωποι του παλατιού «θα παρακολουθούν στενά τη σειρά» (όπως και ένας στόλος δικηγόρων), αλλά υπάρχει μια απροθυμία να τροφοδοτήσουν τη «φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης» με οποιαδήποτε επίσημα σχόλια. Πάντως κύκλοι του παλατιού επισημαίνουν ότι «Αυτή είναι μια από πρώτο χέρι αφήγηση της ιστορίας του Ηarry και της Μeghan, που δεν έχει ξανά καταγραφεί. Όλες οι συνεντεύξεις ολοκληρώθηκαν μέχρι τον Αύγουστο του 2022. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκαν να σχολιάσoυν το περιεχόμενο αυτής της σειράς».

Σύμφωνα με την Telegraph, «Βασιλικές πηγές επέμειναν ότι ούτε τα ανάκτορα του Buckingham, τα ανάκτορα του Kensington ούτε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας είχαν προσεγγιστεί για σχόλια ή ότι είxαν δει εκ των προτέρων οποιοδήποτε μέρος της σειράς».

Harry & Meghan: Η άβολη στιγμή στο ντοκιμαντέρ τους που έκανε τους royal fans να θυμώσουν

Εν τω μεταξύ, το Vanity Fair αναφέρει ότι υπήρξε προσπάθεια επικοινωνίας με το παλάτι για ένα σχόλιο για το ντοκιμαντέρ, αλλά από ένα email τρίτου. Όταν προσπάθησε το παλάτι να επαληθεύσει το email τόσο με την Archewell όσο και με το Netflix, δεν υπήρξε καμία απάντηση. Όπως εξηγεί μια πηγή, «Ελλείψει αυτής της επιβεβαίωσης, δεν μπορέσαμε να δώσουμε καμία απάντηση. To περιεχόμενο του email που λάβαμε επίσης δεν αφορούσε ολόκληρη τη σειρά».