Kate και William: Η πρώτη τους χριστουγεννιάτικη κάρτα ως πρίγκιπες της Ουαλίας ακολουθεί το μοτίβο της οικογένειας

14.12.2022
Kate και William: Η πρώτη τους χριστουγεννιάτικη κάρτα ως πρίγκιπες της Ουαλίας ακολουθεί το μοτίβο της οικογένειας
Με casual εμφάνιση και γεμάτοι χαρά οι Waleses, όπως αποκαλούνται εν συντομία, μετά την "προαγωγή" τους από Cambridges, ποζάρουν στον φακό και εύχονται Καλές Γιορτές. Με την αφορμή, θυμόμαστε όλες τις κάρτες τους από το 2013 που γεννήθηκε ο George μέχρι και σήμερα.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της χριστουγεννιάτικης κάρτας του βασιλιά Καρόλου και της βασιλικής συζύγου Καμίλα, δόθηκε στη δημοσιότητα και αυτή του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Με άκρως χαλαρή εμφάνιση, ο William και η Kate περπατούν ανέμελοι κρατώντας από το χέρι τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George (9), την πριγκίπισσα Charlotte (7) και τον πρίγκιπα Louis (4). Με τζιν και αθλητικά, η royal οικογένεια ποζάρει για τον φακό του Matt Porteous σε μία φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στον χρόνο στο σπίτι της οικογένειας στο Norfolk. Οι Waleses περνούν αρκετό χρόνο στο Amner Hall, στο εξοχικό τους που βρίσκεται στο Sandringham, εκεί, όπου η Kate λέγεται ότι νιώθει πιο πολύ "στο σπίτι της από πουθενά"!

Η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται να περάσει την πρώτη εορταστική περίοδο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον περασμένο Σεπτέμβρη και ακολουθώντας την παράδοση, τα μέλη της αναμένεται να περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων στο Sandringham.

Με την αφορμή των ευχών που έστειλαν σήμερα οι Waleses, θυμόμαστε και τις υπόλοιπες χριστουγεννιάτικες κάρτες τους οι οποίες με τα χρόνια έχουν μία πιο χαλαρή και λιγότερο στημένη διάθεση, όπως και όλων των royals, εδώ που τα λέμε.