Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Ποια βασιλική παράδοση μπορεί να σπάσουν τα φετινά Χριστούγεννα

15.12.2022
Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Ποια βασιλική παράδοση μπορεί να σπάσουν τα φετινά Χριστούγεννα
Oι χριστουγεννιάτικες γιορτές στο κτήμα Sandringham ήταν πάντα μια χριστουγεννιάτικη παράδοση για τη βασιλική οικογένεια όταν ζούσε η βασίλισσα Ελισάβετ. Με το θάνατό της και την άνοδο του βασιλιά Κάρολου στο θρόνο, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα των διακοπών του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Η ειδικός βασιλικών θεμάτων Jennie Bond είπε στο ΟΚ! ότι «οι εορτασμοί του παρελθόντος των δύο ή τριών ημερών στο Sandringham μπορεί, πράγματι, να ανήκουν στο παρελθόν». Πιστεύει ότι «τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας πιθανότατα να θέλουν να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους». Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η γιορτή του Sandringham θα ακυρωθεί εντελώς, ωστόσο είναι πιθανό φέτος να είναι πιο χαμηλών τόνων.

«Ενώ φαντάζομαι ότι θα υπάρξει μια συγκέντρωση στο Sandringham, δεν είμαι σίγουρη αν θα είναι τόσο διευρυμένη όσο παλιά με τη βασίλισσα και με τόσους πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε. «Χωρίς τον συνδετικό κρίκο της βασίλισσας να κρατά μαζί μια οικογένεια που συχνά διχάζεται, μπορεί ξαφνικά να αποφασίσουν να κάνουν το δικό τους πρόγραμμα».

Kate και William: Η πρώτη τους χριστουγεννιάτικη κάρτα ως πρίγκιπες της Ουαλίας ακολουθεί το μοτίβο της οικογένειας

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνήθιζαν να εναλλάσσουν τα χρόνια τους στο Sandringham, περνώντας παράλληλα χρόνο και με την οικογένεια Middleton, αλλά ήταν στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ τα Χριστούγεννα στα τελευταία χρόνια της ζωής της. «Η Κate και ο William βάζουν το καθήκον πάνω από τον εαυτό τους», είχε δηλώσει το 2021 στο OK! η βασιλική ρεπόρτερ Katie Nicholl. «Γίνεται μια θυσία από την πλευρά της Κate γιατί τα Χριστούγεννα είναι ένα πολύ μεγάλο πράγμα για την οικογένεια Middleton, αλλά βάζουν τη βασίλισσα πρώτη και φροντίζουν να είναι εκεί την παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων στο Sandringham».

Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο μοιάζει με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Με τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, στην ιδανική ηλικία για να απολαύσουν τους εορτασμούς των Χριστουγέννων, το ζευγάρι μπορεί να μοιράσει περισσότερο χρόνο μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και της οικογένειας των Μiddleton. Είναι λυπηρό πάντως να βλέπεις τις παραδόσεις της βασίλισσας Ελισάβετ να τελειώνουν, αλλά είναι καιρός η Κate και ο William να δημιουργήσουν επίσης δικές τους αναμνήσεις από τις γιορτές.

Νικολέτα Μακρή