Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους είχε σημαντική διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια

19.12.2022
Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους είχε σημαντική διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια
Αδιαμφισβήτητα τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών. Οι φετινές γιορτές βρίσκουν τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex στο "μάτι του κυκλώνα" ύστερα από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους Harry & Meghan και έτσι, μάλλον, αποφάσισαν να κρατήσουν τα πράγματα απλά για τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.

Η αλήθεια είναι, μάλιστα, ότι η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle είναι λίγο διαφορετική από την οικογενειακή τους παράδοση, καθώς δεν περιλαμβάνει τα παιδιά τους, Archie και Lilibet.

Ο Harry και η Meghan έστειλαν την ετήσια κάρτα για τις γιορτές την περασμένη Πέμπτη μέσω newsletter από το ίδρυμά τους Archewell. Η απλή κάρτα περιείχε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζευγαριού από το γκαλά Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope, στο οποίο παρευρέθηκαν μια εβδομάδα νωρίτερα, μαζί με ένα χιονισμένο κινούμενο σχέδιο και ένα ευχητήριο μήνυμα. «Σας ευχόμαστε μια χαρούμενη περίοδο γιορτών», έγραφε η κάρτα. «Από την οικογένειά μας στη δική σας και εκ μέρους των ομάδων μας στο The Archewell Foundation, την Archewell Audio και την Archewell Productions, σας ευχόμαστε υγεία, ειρήνη και μια πολύ χαρούμενη νέα χρονιά». Οι υπογραφές των Harry και Meghan βρίσκονται κάτω από το σημείωμα.

Η κάρτα αποτελεί μια αρκετά αξιοσημείωτη απόκλιση από τις πιο οικογενειακές κάρτες γιορτών που έστελναν ο Harry και η Meghan τα τελευταία χρόνια. Η κάρτα τους για το 2021 περιείχε μια φωτογραφία του ζευγαριού με τα παιδιά τους Archie και Lilibet, επιδεικνύοντας τη νεογέννητη κόρη τους για μία από τις πρώτες φορές. Ομοίως, η κάρτα τους για το 2020 ήταν μια σπάνια φωτογραφία του γιου τους, Archie, όπως και η κάρτα τους του 2019. Λόγω αυτής της τάσης, οι fans του ζευγαριού περιμένουν γλυκές οικογενειακές φωτογραφίες κάθε εορταστική περίοδο, αλλά ο Harry και η Meghan επέλεξαν να μην συμπεριλάβουν τον Archie και την Lili στη φετινή κάρτα.

Ίσως οι δύο γονείς να πίστεψαν ότι τα παιδιά τους είχαν ήδη αρκετή έκθεση στη σειρά τους στο Netflix. Το ντοκιμαντέρ παρείχε μια άνευ προηγουμένου ματιά στη ζωή των Sussexes με τα παιδιά τους, συμπεριλαμβανομένης μιας γλυκιάς σκηνής της Μeghan που δείχνει στον Archie μια φωτογραφία της γιαγιάς του, πριγκίπισσας Diana.

Αν και ο Archie και η Lili μπορεί να μην εμφανίστηκαν στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς τους φέτος, σίγουρα θα εξακολουθήσουν να δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις με τους γονείς τους, γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα και την είσοδο του 2023.

Νικολέτα Μακρή