Ο Harry και η Meghan μοιράστηκαν την πρώτη φωτογραφία της Lilibet - Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes

23.12.2021
Ο Harry και η Meghan μοιράστηκαν την πρώτη φωτογραφία της Lilibet - Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes
Έξι μήνες μετά τη γέννησή της γαλαζοαίματης μικρούλας και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το πρόσωπό της.

Ήταν, σχεδόν, αναμενόμενο. Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας θα έδινε την ιδανική αφορμή στον Harry και τη Meghan να δημοσιεύσουν την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους, που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 2021 και μέχρι τώρα δεν είχε δει κανείς -παρά μόνο ως... υποψία, σε μια κορνίζα επάνω στο γραφείο της μαμάς της στο πλαίσιο ενός zoom call! Και όντως έτσι έγινε.

Μόλις πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία των Sussexes ως οικογένεια των τεσσάρων -και μας άρεσε πολύ.

Την πολύ φυσική -όπως κάθε φορά, άλλωστε- πόζα της οικογένειας υπογράφει ο Alexi Lubomirski, ο οποίος είναι, χωρίς υπερβολή, ο επίσημος φωτογράφος των Sussexes καθώς έχει καταγράψει κάθε σημαντική στιγμή του ζεύγους από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα τους και μετά.

Meghan – Harry: Όλα τα μυστικά πίσω από τις φωτογραφίες του αρραβώνα και του γάμου τους

Στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε τον Harry να κρατά αγκαλιά τον Archie και να κοιτάζει με στοργή τη Lilibet η οποία ξεκαρδίζεται στα χέρια της μαμάς Meghan. Μια, πραγματικά πολύ όμορφη λήψη.

Η φωτογραφία αυτή κόσμισε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας για φέτος και στις ευχές διαβάζουμε μεταξύ άλλων τα εξής: "Αυτή τη χρονιά, το 2021, υποδεχτήκαμε την κόρη μας, Lilibet. Ο Archie μας έκανε 'Μαμά' και 'Μπαμπά' και η Lili μας έκανε οικογένεια" ενώ στη λεζάντα δίνονται, όπως κάθε χρόνο οι λογαριασμοί των φορέων που επέλεξαν να στηρίξουν με δωρεές για φέτος οι Sussexes.

Πραγματικά γλυκύτατη η Lilibet, πάντως! Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε όλες τις κάρτες του ζεύγους από το 2018 που παντρεύτηκαν μέχρι και σήμερα.