Meghan & Harry: Το αναπάντεχο πρόσωπο που τους "συνδέει" με τον Brad Pitt και την Jennifer Aniston

19.02.2020
Meghan & Harry: Το αναπάντεχο πρόσωπο που τους "συνδέει" με τον Brad Pitt και την Jennifer Aniston
Και με τη Victoria Beckham και πολλούς άλλους αστέρες του Hollywood, εδώ που τα λέμε!

Ο λόγος για τον διεθνούς φήμης φωτογράφο, Alexi Lubomirski, ο οποίος, ως γνωστόν, φωτογράφισε τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex την ημέρα των αρραβώνων αλλά και του γάμου τους.

Πρόσφατα, μάλιστα ο 45χρονος φωτογράφος και σκηνοθέτης -που, για την ιστορία, θα μπορούσε άνετα να είναι ο ίδος μοντέλο- μίλησε δημόσια για αυτή την εμπειρία του, αποκαλύπτοντας τα μυστικά πίσω από τις "ιστορικές", πια, λήψεις.

Ο Lubomirski έχει κάνει μεγάλη καριέρα φωτογραφίζοντας αστέρες του Hollywood και μόδα και ακριβώς για αυτή του την εμπειρία επελέγη από τη Meghan Markle, η οποία ακολούθησε το παράδειγμα της Kate και του William που αφέθηκαν στα χέρια του Mario Testino για τη φωτογράφηση του αρραβωνα τους. Αξίζει, βέβαια να σημειώσουμε ότι ο Testino ήταν φίλος της βασιλικής οικογένειας επί χρόνια, καθώς η Lady Diana ήταν η πρώτη που τον επέλεξε για να φέρει "άλλον αέρα" στα σταθερά της αυστηρής βασιλείας.

Με αυτή τη λογική, λοιπόν, ο Alexi φωτογράφησε τη Meghan και τον Harry, όπως φωτογράφησε και όλους τους νικητές των Χρυσών Σφαιρών φέτος, για τα επίσημα πορτρέτα τους, όπως φωτογράφησε πρόσφατα και τη Victoria Beckham για το εξώφυλλο της Vogue Greece -με φόρεμα Zeus & Dion, παρεμπιπτόντως.

Κάνοντας, λοιπόν, μια "βόλτα" στο instagram account του κυρίου Lubomirski βρίσκουμε κομμάτια από τις φωτογραφήσεις που έχει κάνει για τον Brad Pitt και την Jennifer Aniston -μεταξύ αλλων. Ιδού:

Ζωή Κίττα