Ο πρίγκιπας Louis είχε γενέθλια και η ανάρτηση της μαμάς Kate είχε κάτι το διαφορετικό

23.04.2023
Ο πρίγκιπας Louis είχε γενέθλια και η ανάρτηση της μαμάς Kate είχε κάτι το διαφορετικό
5 ετών έγινε σήμερα (23/4/2023) ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας και η μητέρα του τον γιόρτασε πολύ διαφορετικά φέτος.

Royal γενέθλια στη Μεγάλη Βρετανία με τον βενιαμίν του William και της Kate να συμπληρώνει πέντε χρόνια ζωής. Όπως κα΄θε χρόνο η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατες φωτογραφίες του εορτάζοντα (το κάνει για κάθε παιδί της) με τη μόνη διαφορά ότι φέτος δεν τις είχε τραβήξει η ίδια.

Η αγάπη της Kate για τη φωτογραφία την έχει καταστήσει εδώ και χρόνια την επίσημη φωτογράφο της οικογένειάς της. Εκτός από τα παιδιά της η Kate έχει φωτογραφήσε και την πεθερά της, βασιλική σύζυγο Καμίλα, αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Αυτή τη φορά, όμως, για πρώτη φορά ύστερα απο χρόνια, από τη στιγμή που γεννήθηκε ο πρωτότοκός της, για την ακρίβεια, μοιράζεται εικόνες με την υπογραφή κάποιου άλλου.

Για τη φωτογράφο Millie Pilkington πόζαρε ο νεαρός γαλαζοαίματος και δεν ήταν μόνος. Δεύτερο σημείο διαφοράς, λοιπόν για τη φετινή γιορτή καθώς η Kate όχι μόνο δεν ήταν πίσω από την κάμερα, αλλά στάθηκε μπροστά, μαζί με τον γιο της.

Ιδού οι νέες λήψεις και Χρόνια πολλά

{https://www.instagram.com/p/CrWoEWlNLq0/}

Ο πρίγκιπας Louis έγινε... mood και είναι, χωρίς αμφιβολία, ο κεντρικός πρωταγωνιστής του Platinum Jubillee

Τελευταία τροποποίηση στις 24.04.2023 - 17:37