Πρίγκιπας William: Το ξεκαρδιστικό βίντεο όπου υποδύθηκε εστιάτορα και έκλεισε τραπέζι τηλεφωνικά σε πελάτη

Πρίγκιπας William: Το ξεκαρδιστικό βίντεο όπου υποδύθηκε εστιάτορα και έκλεισε τραπέζι τηλεφωνικά σε πελάτη
(Photo by Arthur Edwards - WPA Pool/Getty Images)
Σε μεγάλα κέφια ο πρίγκιπας William μερικές ημέρες πριν από τη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του Kate βρίσκονταν την περασμένη Πέμπτη στο οικογενειακό εστιατόριο Indian Streatery στο Μπέρμιγχαμ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στην πόλη, όταν το κατάστημα δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον πελάτη που αναζητούσε κράτηση για δύο άτομα.

Ο πρίγκιπας πήρε το ακουστικό και αφού έλεγξε με τους ιδιοκτήτες τη διεύθυνση του εστιατορίου, έπιασε την κουβέντα με τον πελάτη για το πότε θα μπορούσε να βρει ελεύθερο τραπέζι και αν θα είχε χρόνο να φάει πριν αναχωρήσει το τρένο του.

«Σε ποιο όνομα να κλείσω το τραπέζι;» ρώτησε ο πρίγκιπας, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του στον πελάτη και λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο είπε «Τα λέμε στις δύο παρά τέταρτο».

Η Camilla προσπαθούσε να χωρίσει τον William από την Kate - Γιατί δεν την ήθελε για νύφη;

Το γραφείο του William ανέφερε αργότερα στο Twitter: «Ελπίζω να είπαμε σε αυτόν τον πελάτη να έρθει στο σωστό μέρος...!». Και φυσικά εμείς αναρωτιόμαστε αν ο πελάτης θα πίστεψε τους ιδιοκτήτες του καταστήματος ότι του έκλεισε τραπέζι ο πρίγκιπας William.

Ευτυχώς που υπάρχει και το βίντεο.

{https://www.youtube.com/watch?v=P2bV9LmPvKs&ab_channel=TheTelegraph}

Εκτός από την κράτηση, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας βοήθησαν επίσης στην προετοιμασία των πιάτων στην κουζίνα του εστιατορίου πριν συνεχίσουν την επίσκεψή τους στην πόλη όπου επισκέφθηκαν ένα υπόγειο μπαρ για να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στα βελάκια.

{https://www.instagram.com/p/CrQ6R_2tbev/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.04.2023 - 11:39