Η Camilla προσπαθούσε να χωρίσει τον William από την Kate - Γιατί δεν την ήθελε για νύφη;

12.09.2018
Η Camilla προσπαθούσε να χωρίσει τον William από την Kate - Γιατί δεν την ήθελε για νύφη;
Σήμερα συνυπάρχουν με αγάπη και ομόνοια -τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τα πράγματα, όμως, ίσως να μην ήταν έτσι από την αρχή.

Σάλο έχει προκαλέσει με το βιβλίο του "Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, and the Throne" ο Christopher Andersen, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζεται ότι η δούκισσα της Κορνουάλλης θεωρούσε την Kate... "παρακατιανή" και "μη αποδεκτή" ως σύζυγο του προγονού της και δεύτερου στη σειρά της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο.

Η σχέση του William με την Kate ξεκίνησε το 2001 όταν οι δυο του φοιτούσαν μαζί στο κολλέγιο τυ St Andrews και πολλά έχουν ειπωθεί για τον ρόλο που έπαιξε σε αυτή η μητέρα της νυν δούκισσας του Cambridge, Carolle Middleton.

Διάβασε κι αυτό: Γουίλιαμ & Κέιτ: Ο έρωτάς τους βήμα βήμα

Όλα αυτά βέβαια είναι ιστορία, καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και έχουν ήδη τρία παιδιά που συμπληρώνουν την ευτυχία τους.

Ωστόσο, το νέο βιβλίο του Andersen ταράζει τα νερά στο Buckingham γυρίζοντας πίσω τον χρόνο στην εποχή, που όπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας, η σύζυγος του Charles είχε βάλει σκοπό να χωρίσει το ζευγάρι.

Σύμφωνα με τον Christopher, η Camilla θεωρούσε την Kate "όμορφη, αλλά άχρωμη" και τελικά "μάλλον παρακατιανή" για να μπει στη βασιλική οικογένεια και -αλίμονο- μια μέρα να σταθεί στο πλευρό του βασιλιά! Το ήθελε, μάλιστα τόσο πολύ που είχε ζητήσει και τη βοήθεια του συζύγου της προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό το διάβασες; Γουίλιαμ & Κέιτ: η ιστορία τους μέσα στον χρόνο

Εκτός από την καταγωγή της, που δεν ήταν αποδεκτή, η Camilla λέγεται ότι δεν ήθελε την Kate για νύφη και για έναν ακόμη λόγο. Τη ζήλευε, ισχυρίζεται ο συγγραφέας γιατί "έβλεπε" ότι εκείνη με τον William θα επισκίαζαν την ίδια με τον Charles και αυτό τη "φούρκιζε".

Και σχεδόν τα κατάφερε, όταν ύστερα από 6 χρόνια σχέσης το ζευγάρι χώρισε για λίγο. Τελικά, όμως, η αγάπη τους φάνηκε πιο δυνατή και τα υπόλοιπα είναι απλά... ιστορία!