Η Meghan, ο πρίγκιπας George και οι κάρτες που έστειλαν στους άγνωστους φίλους της [photo]

12.09.2018
Η Meghan, ο πρίγκιπας George και οι κάρτες που έστειλαν στους άγνωστους φίλους της [photo]
Στις 4 Αυγούστου η δούκισσα του Sussex έγινε 37 ετών και στις 22 Ιουλίου ο μικρός πρίγκιπας 5. Έλαβαν άπειρες ευχές από παντού και, όπως διαβάζουμε, απάντησαν αναλόγως!

Τα πρώτα γενέθλια που γιόρτασε η Meghan Markle ως μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν πολύ ιδιαίτερα. Είχε στο πλευρό της τη νέα της -γαλαζοαίματη- οικογένεια και το σύνολο των βρετανών που τη λατρεύει ήδη.

Αυτό το διάβασες; Έτσι γιόρτασε η βασιλική οικογένεια τα 37α γενέθλια της Meghan Markle

Όπως αποκάλυψε με τιτίβισμά του ο βασιλικός σχολιαστής Omid Scobie το παλάτι του Kensington έστειλε πριν από λίγες μέρες ευχαριστήριες κάρτες εκ μέρους της δούκισσας σε όλους εκείνους που της ευχήθηκαν. Η κάρτα περιελάμβανε μια χαρούμενη φωτογραφία της Meghan από το πρόσφατο ταξίδι της στην Ιρλανδία, αυτή:

Διάβασε και αυτό: Χρόνια Πολλά Meghan Markle! 37 πράγματα που δεν ήξερες γι' αυτήν!

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, την κάρτα συνοδευε και το εξής μήνυμα:

Η δούκισσα του Sussex είναι τόσο συγκινημένη που μπήκατε στον κόπο να της γράψετε κάτι με αφορμή τα 37α γενέθλιά της. Ήταν πολύ τρυφερό εκ μέρους σας και η Αυτού Υψηλότης σας στέλνει τις πιο θερμές ευχαριστίες και ευχές από καρδιάς.

Το ίδιο έγινε και για τα γενέθλια του μικρού πρίγκιπα, ο οποίος για την ιστορία είναι ο τρίτος στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο, μετά τον παππού και τον πατέρα του.

Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ένας άλλος βασιλικός σχολιαστής, ο Bradley Donovan-Baird ο οποίος μοιράστηκε τη φωτογραφία αλλά και το μήνυμα που έλαβε ως απάντηση στις ευχές του, στα social media.

"Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge σας ευχαριστούν που γράψατε όσα γράψατε για τον πρίγκιπα Γεώργιο με αφορμή τα 5α του γενέθλια. Ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους σας και εκτιμάται δεόντως", έγραφε το μήνυμα που τη συνόδευε το επίσημο πορτρέτο του νεαρού γαλαζοαίοματου εορτάζοντα.

Για την ιστορία, δεν έχει γίνει γνωστό αν όλοι όσοι έστειλαν τις ευχές τους έλαβαν αυτή την κάρτα, ή η κίνηση ισχύει μόνο για ανθρώπους του Τύπου.