Φουντώνει η κόντρα Kate Middleton – Meghan Markle: Ποια υποστηρίζει η Βασίλισσα Ελισάβετ;

11.09.2018
Φουντώνει η κόντρα Kate Middleton – Meghan Markle: Ποια υποστηρίζει η Βασίλισσα Ελισάβετ;
Δεν λένε να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο Παλάτι του Kensington, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα. Οι Kate Middleton και Meghan Markle λέγεται ότι έχουν περάσει τη μεταξύ τους κόντρα σε άλλο επίπεδο.

Οι δυο τους, φέρονται να έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους συζύγους του, Πρίγκιπες William και Harry, οι οποίοι προσπαθούν εδώ και αρκετές εβδομάδες να βρουν τη «χρυσή τομή» προκειμένου οι δύο Δούκισσες να έχουν έστω τυπικές επαφές.

Διαβάστε ακόμη: Meghan & Kate: Ο στυλιστικός κανόνας για τα κοσμήματα που καλό είναι να ακολουθείς κι εσύ!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, όμως, το χειρίζεται λίγο πιο έξυπνα. Αντί να πιέζει τις δύο γυναίκες να δώσουν μία ευκαιρία η μία στην άλλη, έχει αποφασίσει να κρατήσει ουδέτερη σχέση και επιμένει συμπεριφέρεται και στις δύο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Με άλλα λόγια, αρνείται, σύμφωνα με δημοσίευμα του «In Touch», να πάρει οποιαδήποτε θέση στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους η οποία οφείλεται σαφώς στις προσπάθειά τους να… βγουν μπροστά και να ξεχωρίσουν!

Από τη μία η Kate βλέπει όλα τα φώτα να είναι στραμμένα στη Meghan και από την άλλη η Δούκισσα του Sussex γνωρίζει καλά πως η Δούκισσα του Cambridge είναι εκείνη που μια μέρα θα γίνει Βασίλισσα.

Διαβάστε ακόμη: Kate – William: Έτσι έσπασαν το πρωτόκολλο την πρώτη νύχτα του γάμου τους

Για να δούμε, θα καταφέρουν άραγε οι δυο Δούκισσες να ξεχάσουν την κόντρα τους και να κοιτάξουν μπροστά;