Meghan και Harry: Διάσημο ζευγάρι αντέγραψε την πόζα-σήμα κατατεθέν τους [photo]

10.09.2018
Meghan και Harry: Διάσημο ζευγάρι αντέγραψε την πόζα-σήμα κατατεθέν τους [photo]
Το διάσημο ζευγάρι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε πολλούς τομείς, κατά πως φαίνεται.

Από τις πρώτες τους επίσημες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, έγινε αντιληπτό ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ήταν αποφασισμένοι να χαράξουν τη δική τους πορεία στο παλάτι.

Την αρχή βέβαια είχαν κάνει δειλά, μερικά χρόνια πριν ο William με την Kate όταν πόζαραν στον φακό του Mario Testino με τον πιο τρυφερό τρόπο που είχαμε δει ως τότε, όμως ο Harry και η Meghan πέρασαν τον όρο "βασιλική επίσημη φωτογραφία" σε άλλο επίπεδο.

Ιδού και οι αποδείξεις:

Αυτή τη μεσαία πόζα, μάλιστα, όπου εκείνη κάθεται χαλαρά ανάμεσα στα πόδια του συντρόφου της μάλλον ήταν και η αγαπημένη τους καθώς την είδαμε ξανά σε μια παραλλαγή στις επίσημες φωτογραφίες του γάμου τους [φωτό κάτω]

Αυτό το διάβασες; Ετοιμάζεται να γίνει μαμά η Meghan Markle; Τα στοιχεία που το μαρτυρούν!

Φαίνεται λοιπόν πως το ερωτευμένο ζευγάρι δημιουργεί τάσεις και σε αυτό τον τομέα. Η φρεσκοαρραβωνιασμένοι Priyanka Chopra και Nick Jonas πόζαραν στον φακό του Alexi Lubomirski ύστερα από το σόου του Ralph Lauren στη Fashion Week της Νέας Υόρκης και οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες.

Για την ιστορία, η Meghan και η Priyanka είναι πολύ φίλες. Το διάσημο μοντέλο μάλιστα παραβρέθηκε στον γάμο της κολλητής της με τον βρετανό πρίγκιπα τον Μάιο, αλλά και στο πριβέ πάρτι που ακολούθησε.