Meghan Markle: Το νέο της look προκάλεσε θύελλα στα social media: «Έκανε πλαστικές γιατί θέλει να μοιάσει με την Kate Middleton

Meghan Markle: Το νέο της look προκάλεσε θύελλα στα social media: «Έκανε πλαστικές γιατί θέλει να μοιάσει με την Kate Middleton
Η Δούκισσα του Sussex εμφανίστηκε δημόσια μετά από πολύ καιρό με ένα κομψό ίσιο χτένισμα και η ομιλία της μέσω βίντεο στο TED Talk της φίλης της φωτογράφου Misan Harriman το Σαββατοκύριακο, έβαλε φωτιά στα social media.

Ήταν η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle από τότε που ανακοίνωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και το ανανεωμένο look της έκανε κάποιους να λένε ότι η νέα της εμφάνιση μοιάζει ύποπτα με αυτήν της κουνιάδας της πριγκίπισσας Kate Middleton.

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ; Η λυπημένη Meghan Markle θέλει τόσο απεγνωσμένα να γίνει Kate Middleton», έγραψε ένας εξοργισμένος χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι η Meghan είχε αλλάξει το χρώμα των ματιών της για να μοιάζει στην 41χρονη κουνιάδα της: «Η Meghan Markle που είναι ζηλιάρα και εμμονική με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, φοράει καστανούς φακούς επαφής για να μοιάζει στην Κate».

{https://www.instagram.com/p/Cra6JyVoasv/}

Ωστόσο, πολλοί υποστηρικτές της Markle είχαν αντίθετη άποψη.

«Η Meghan δεν έκανε πλαστική επέμβαση», δήλωσε κάποιος. «Όλα έχουν να κάνουν με τον φωτισμό, τις γωνίες και το περίγραμμα. Και το ίσιωμα μαλλιών είναι κάτι που κάνουν πολλές μαύρες γυναίκες. Δεν έχει καμία σχέση με το “σβήσιμο κάθε ίχνους προέλευσης”. Επίσης, οι λευκοί πρέπει να σιωπούν για τα μαλλιά των μαύρων γυναικών».

«Κατηγορείτε τη Meghan ότι έκανε πλαστική χειρουργική όταν ολόκληρη η διαδικτυακή σας προσωπικότητα έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη. Η Meghan δεν χρειάζεται πλαστική επέμβαση! Είναι μαυρισμένη από τον ήλιο, είναι αξιολάτρευτη και ενυδατώνεται! ΛΑΜΠΕΙ!» έγραψε κάποιος άλλος.

Η Μeghan βρέθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, ωθώντας ορισμένους να υποθέσουν ότι ο λόγος ήταν ότι ήθελε να κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις.

«Νομίζω ότι η δημόσια απουσία της Meghan έχει εξήγηση. Και δεν έχει να κάνει με τα παιδιά», ανέφερε κάποιος στα social media.

Οι εκπρόσωποι της Markle αρνήθηκαν να σχολιάσουν τους ισχυρισμούς των χρηστών των social media, αλλά μέλη του ιδρύματος Archewell δήλωσαν στην The Post ότι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χειρουργική επέμβαση.

Άλλες πηγές που έχουν συνεργαστεί με την Markle εξήγησαν ότι έβαλε πολύ βάρος και στις δύο εγκυμοσύνες και τελικά έχασε τα κιλά που πήρε με την κόρη της, Lili, κάτι που μπορεί να εξηγεί το νέο της fit look.

Μάλιστα μια πηγή αποκάλυψε στην The Post ότι δεν έχει αλλάξει το πρόσωπό της καθώς «αγαπά» τη μύτη της και χρησιμοποιεί bronzer για να την τονίσει. Σίγουρα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και είναι πολύ πιθανά το μπότοξ και τα fillers στα χείλη, πρόσθεσε μια πηγή.

{https://www.instagram.com/p/Cra2tiRoVSY/}

Κι ενώ η νέα εμφάνιση της Markle έχει σίγουρα πυροδοτήσει κουτσομπολιά, δεν είναι το μοναδικό θέμα για το οποίο βρίσκεται στη δημοσιότητα.

Η δούκισσα προκάλεσε συζητήσεις, όταν ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι δεν θα παρευρεθεί στη στέψη του Καρόλου στις 6 Μαΐου.

Ένας βασιλικός παρατηρητής ισχυρίστηκε ότι η Middleton ήταν αυτή που είχε «μπλοκάρει» την Markle από το ιστορικό γεγονός, ενώ ένας άλλος βασιλικός βιογράφος ισχυρίστηκε ότι η Meghan δεν ήθελε να παραστεί στη στέψη με σκοπό να παρουσιάσει τον εαυτό της ως «μάρτυρα».

Όποια κι αν είναι η εξήγηση, το γεγονός παραμένει ότι ο Harry θα παραβρεθεί μόνος στη στέψη του πατε΄ρα του.

https://www.youtube.com/watch?v=i-oymHruJvo&ab_channel=NewYorkPost

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2023 - 11:39