Η πριγκίπισσα Kate μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα δισέγγονά της

21.04.2023
Η πριγκίπισσα Kate μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα δισέγγονά της
Αν ζούσε η βασίλισσα Ελισάβετ, σήμερα (21/4/2023) θα συμπλήρωνε 97 χρόνια ζωής. Με αυτή την αφορμή η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε μια πολύ ξεχωριστή φωτογραφία.

Τα πρώτα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ περνούν στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και με την αφορμή γυρίζουν τον χρόνο πίσω στο καλοκαίρι του 2022 και στο αγαπημένο της Balmoral - όπου, για την ιστορία, άφησε και την τελευταία της πνοή στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συγκινούν τα δημόσια "αντίο" σε μια, πραγματικά, τεράστια προσωπικότητα

Σε όλα τα royal social media δημοσιεύτηκε πριν από λίγο μια γλυκύτατη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τη μονάρχη ανάμεσα στα περισσότερα από τα δισέγγονά της σε ένα κλικ που "υπογράφει" η ίδια η πριγκίπισσα Kate.

Στην εικόνα βλέουμε την Ελισάβετ να κάθεται δίπλα στη μεγαλύτερη κόρη της εγγονής της Zara Tindall και του συζύγου της Mike, Mia (9) η οποία κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό της αδελφό, Lucas. Από την άλλη πλευρά, δίπλα στη βασίλισσα κάθεται η Savannah Phillips (12), κόρη του εγγονού της Peter.

Πίσω από τον καναπέ τα τρία παιδιά του William και της Kate, o George (9), η Charlotte (7) και ο Louis (4) μαζί με τα δυο κατάξανθα ξαδέλφια τους, Lena Tindall (4) και Isla Phillips (11).

Στη... γαλαρία της φωτογραφίας τα μεγαλύτερα εγγόνια της βασίλισσας η Lady Louise Windsor (19) και ο James που τώρα πια αποκαλείται Earl of Wessex (15), παιδιά του γιου της, πρίγκιπα Edward και της συζύγου του, Sophie.

{https://www.instagram.com/p/CrTCXEqtQ1G/}

Αξίζει να σημειώσουμε πως στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε τα Νο 2, 3 και 4 στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, τα παιδια΄ του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, δηλαδή, ενώ με την αφορμή θυμόμαστε μία παρόμια φωτογραφία που είχε μοιραστεί η βασιλική οικογένεια από το ίδιο δωμάτιο με τον δούκα του Εδιμβούργου στο πλευρό της συζύγου του, επίσης, το 2018.
2018.jpg
Τελευταία τροποποίηση στις 21.04.2023 - 16:09