Kate Middleton: Τρεις φορές που ξεπέρασε τα όρια των βασιλικών κανόνων ομορφιάς

Kate Middleton: Τρεις φορές που ξεπέρασε τα όρια των βασιλικών κανόνων ομορφιάς
(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)
H Kate Middleton είναι ένα πρόσωπο που δύσκολα θα φανταστείς να σπάει το βασιλικό πρωτόκολλο και έτσι πράγματι είναι καθώς δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «παραβατών». Η Middleton, η οποία πέρυσι έγινε πριγκίπισσα της Ουαλίας, είναι γνωστή για τα απλά, μίνιμαλ ντυσίματά της.

Θα λέγαμε επίσης ότι ούτε οι επιλογές ομορφιάς της είναι κραυγαλέες. Σε αντίθεση με τη Meghan Markle, η οποία είναι γνωστό ότι ξεπερνά αρκετά συχνά τα βασιλικά όρια, η Middleton δεν είναι πάντα τόσο τολμηρή - ειδικά όταν πρόκειται για τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα νύχια της. Ωστόσο, υπήρξαν μερικές φορές που δεν ανταποκρίθηκε πλήρως στις βασιλικές «προσδοκίες» και αντίθετα επέλεξε να κάνει κάτι λίγο διαφορετικό.

royal_2.jpg

(Photo by Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)

Συγκεκριμένα πρόσφατα, εθεάθη να φοράει βερνίκι νυχιών σε έντονα χρώματα στην εκκλησία πολύ μακριά από τη συνηθισμένη, ανοιχτή ροζ, απόχρωση της (όπως και της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ). Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποιες άλλες φορές η πριγκίπισσα ξεπέρασε τα όρια των βασιλικών κανόνων ομορφιάς.

princess-kate-2.jpg

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Βερνίκι νυχιών στα πόδια

Αν και δεν υπάρχουν σκληροί κανόνες σχετικά με τις συνήθειες πεντικιούρ της βασιλικής οικογένειας, μπορεί κανείς μόνο να υποθέσει ότι πρέπει να κρατούν τα πράγματα ουδέτερα και φυσικά, όπως και το μανικιούρ τους. Αν και είναι σπάνιο να δούμε χρώμα πεντικιούρ σε βασιλικά πόδια, πριν από 4 χρόνια όχι μόνο εξεπλάγησαν όσοι είδαν τα δάχτυλα των ποδιών της Middleton να φαίνονται μέσα από τα ασημένια παπούτσια της σε μια δεξίωση στο Πακιστάν, αλλά σοκαρίστηκαν ακόμη περισσότερο όταν διαπίστωσαν ότι τα νύχια της ήταν βαμμένα κόκκινα. Η απόχρωση ήταν σε τόνους μούρων που κατά τη γνώμη μας, φαινόταν εκπληκτική.

Πριγκίπισσα Κate: Αποκάλυψε μια καθημερινή της γυμναστική άσκηση που την κάνουν όλες οι μαμάδες

Έντονα κόκκινα νύχια στα χέρια

Στις 9 Απριλίου, η Middleton παρακολούθησε μια κυριακάτικη εκκλησιαστική λειτουργία για το Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Φόρεσε ένα έντονο μπλε σύνολο με ασορτί clutch, αλλά παρά το λαμπερό ντύσιμο, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο μανικιούρ της, που προκάλεσε σοβαρή φρενίτιδα στα media. Η πριγκίπισσα είχε έντονα κόκκινα νύχια μια τεράστια απόκλιση από τα φυσικά της νύχια, με τα οποία συνηθίζει να εμφανίζεται.

Πριγκίπισσα Kate: Η αμήχανη στιγμή που ιρλανδή γυναίκα της λέει να πάει πίσω στην πατρίδα της - Πώς αντέδραση εκείνη

princess-kate-3.jpg

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Φωτεινό κραγιόν

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, η Middleton είναι γνωστό ότι θέλει τα πράγματα μίνιμαλ. Συνήθως επιλέγει ένα καφέ smoky eye με μαύρο eyeliner και λίγο ρουζ. Έτσι, το 2022, ενώ παρακολουθούσε την τέταρτη μέρα του Royal Ascot, όσοι την είδαν με ένα πολύ πιο λαμπερό κραγιόν εντυπωσιάστηκαν. Αν και δεν είμαστε σίγουρες για το ακριβές χρώμα, φαινόταν να έχει περισσότερους πορτοκαλί τόνους και της ταίριαζε πάρα πολύ.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.05.2023 - 12:55