Πριγκίπισσα Charlotte: Έγινε 8 χρονών και το παλάτι γιόρτασε τα γενέθλια με μια φωτογραφία της που τράβηξε η μαμά της 

Πριγκίπισσα Charlotte: Έγινε 8 χρονών και το παλάτι γιόρτασε τα γενέθλια με μια φωτογραφία της που τράβηξε η μαμά της 
Η κόρη του πρίγκιπα William και της πριγκίπισσας Κate κλείνει τα οχτώ της χρόνια σήμερα 2 Μαϊου και με αφορμή αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, το παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο πορτρέτο της μικρής Charlotte.

Πρόκειται για μια γλυκιά φωτογραφία που απαθανάτισε η πριγκίπισσα Κate με το φωτογραφικό φακό της στο Windsor το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στη φωτογραφία η Charlotte έχει φορέσει το πιο πλατύ της χαμόγελο ενώ κάθεται σε μια λευκή καρέκλα από μπαμπού φορώντας μία μπλούζα με βολάν κεντημένη με μικροσκοπικά μπλε και ροζ λουλούδια.

{https://www.instagram.com/p/CrtzRAJN9Ff/}

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφίζει τακτικά τα παιδιά της σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους, όπως έκανε και με τον εννιάχρονο πρίγκιπα George και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Louis.

Ωστόσο, η οικογένεια έσπασε την παράδοση των φωτογραφιών της μαμάς, με τα πορτρέτα των πέμπτων γενεθλίων του πρίγκιπα Louis, τα οποία γιορτάστηκαν την περασμένη εβδομάδα. Οι δύο νέες φωτογραφίες έδειχναν την Kate μπροστά από την κάμερα, ενώ η φωτογράφος Millie Pilkington απαθανάτισε την αξιολάτρευτη σκηνή.

{https://www.instagram.com/p/CrWoEWlNLq0/}

To ένα πλάνο δείχνει τη χαμογελαστή Κate να σπρώχνει τον μικρότερο γιο της πάνω σε ένα καρότσι ενώ φοράει ένα ασπρόμαυρο ριγέ πουλόβερ και ένα γκρι παντελόνι. Ο νεαρός πρίγκιπας είναι ντυμένος με ένα μπλε πουλόβερ με κόκκινα και μπεζ σχέδια argyle, φορεμένο πάνω από ένα μπλε καρό πουκάμισο με γιακά και ένα μπλε σορτς.

Η ίδια φωτογράφος έβγαλε και τη φωτογραφία της εορτάζουσας που μοιράστηκε η οικογένεια για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές.

{https://www.instagram.com/p/Crv6YeqtKBd/}

Εκτός πάντως από τις φωτογραφίες των παιδιών της, η Κate έχει επίσης απαθανατίσει με τον φακό της τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως την βασιλική σύζυγο Camilla και τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο.

Για να τιμήσει την 97η επέτειο γέννησης της βασίλισσας Ελισάβετ, η βασιλική οικογένεια κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο προσωπικό πορτρέτο της. Ήταν και πάλι η Kate που τράβηξε τη φωτογραφία στο Balmoral Castle το περασμένο καλοκαίρι.

{https://www.instagram.com/p/CrTCXEqtQ1G/}

Στην εικόνα, η αείμνηστη μονάρχης κάθεται σε έναν ανοιχτό πράσινο καναπέ με φούντες περιτριγυρισμένη από μερικά από τα εγγόνια και τα δισέγγονά της: τους George, Charlotte, Louis, Louise Windsor, James, Savannah Phillips, Isla Phillips, Lena Tindall, Mia Tindall, και τον Lucas Philip Tindall.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.05.2023 - 20:30