Πριγκίπισσα Kate: Η αμήχανη στιγμή που ιρλανδή γυναίκα της λέει να πάει πίσω στην πατρίδα της - Πώς αντέδραση εκείνη

07.10.2022
Πριγκίπισσα Kate: Η αμήχανη στιγμή που ιρλανδή γυναίκα της λέει να πάει πίσω στην πατρίδα της - Πώς αντέδραση εκείνη
Ένα σπάνιο περιστατικό μη φιλόξενου καλωσορίσματος στην πριγκίπισσα της Ουαλίας κατέγραψαν οι κάμερες και η αντίδρασή εκείνης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο William και η Kate βρέθηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία για πρώτη φορά με τους νέους τίτλους τους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας και οι ίδιοι, αρχικά, ευχαρίστησαν για τη θερμή υποδοχή.

Παρά την επίσημη ανάρτηση πάντως, η Kate βίωσε ένα, πραγματικά, αμήχανο περιστατικό όταν δέχτηκε λόγια που θα μπορούσαν να εκληφθούν μια φραστική επίθεση από μία γυναίκα που την περίμενε μαζί με τους υπόλοιπους ντόπιους έξω από το Carrickfergus Castle, την Πέμπτη 6/10.

Πριγκίπισσα Charlotte: Το γλυκό βίντεο όπου δίνει οδηγίες τον αδελφό της George, στην κηδεία της βασίλισας Ελισάβετ

Χαμογελαστή και ντυμένη στα γαλάζια, η Kate χαιρετούσε ευγενικά τους παραβρισκόμενους, κάνοντας χειραψία με τους περισσότερους. Κάποια στιγμή, λοιπόν, τη φώναξε μια γυναίκα που στεκόταν στην πρώτη σειρά καταγράφοντας τη συνάντηση με το κινητό της. Η Kate τη χαιρέτησε, επίσης, διά χειραψίας και εκείνη απάντησε ως εξής: "Χάρηκα για τη γνωριμια, αλλά θα ήταν καλύτερα αν ήσουν στη δική σου χώρα". Η πριγκίπισσα γύρισε το κεφάλι χαμογελαστή, μη θέλοντας, προφανώς, να δώσει συνέχεια αλλά η γυναίκα δεν σταμάτησε. "Η Ιρλανδία ανήκει στους Ιρλανδούς", είπε απευθυνόμενη στην Kate, η οποία, όμως, είχε προχωρήσει στους επόμενους.

Προφανώς, κατάλληλα εκπαιδευμένη πια, η Kate έδείξε μεγάλη ψυχραιμία ενώ η γυναίκα συνέχισε να μιλάει, γεγονός που φανερώνει ότι δε θέλησε να δώσει συνέχεια στα όσα άκουγε. Η κοινή θνητή που θα γίνει σύζυγος και μητέρα βασιλιά δείχνει, ακόμη μία φορά, πως ξέρει πολύ καλά πώς να φέρεται σε κάθε περίπτωση!

Kate Middleton: Όταν οι παπαράτσι την αποκαλούσαν «πόρνη» για να απαθανατίσουν την αντίδραση της

Ως μεμονωμένο επεισόδιο κρίνεται η εν λόγω "κακιά στιγμή" και... πάμε παρακάτω!