Kate Middleton: Το πρώτο της επίσημο βίντεο ως πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει σχέση με το ράγκμπι

10.10.2022
Kate Middleton: Το πρώτο της επίσημο βίντεο ως πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει σχέση με το ράγκμπι
Η πριγκίπισσα Κate πέρασε αρκετές φορτωμένες εβδομάδες από τότε που ανέλαβε τον ρόλο της ως πριγκίπισσα της Ουαλίας. Το μέλος της βασιλικής οικογένειας πηγαίνει από τη μια επίσημη εκδήλωση στην άλλη—ταξιδεύει στην Ουαλία, συναντιέται με το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό, επισκέπτεται μια μονάδα μητρότητας στην Αγγλία, συναντά επαγγελματίες ψυχικής υγείας στην Ιρλανδία—και πρόσφατα, κυκλοφόρησε το πρώτο της βιντεοσκοπημένο μήνυμα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Tο βίντεο ήταν για την ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας, τους Red Roses, των οποίων είναι η βασιλική χορηγός.

«Γεια σε όλους, ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να ευχηθώ στους Red Roses καλή τύχη για το παγκόσμιο κύπελλο ράγκμπι στη Νέα Ζηλανδία», λέει η Κate, χαμογελώντας στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στη σελίδα του England Rugby στο Twitter. «Διασκέδασα τόσο πολύ μαζί σας στο Twickenham νωρίτερα αυτό τον χρόνο και ανυπομονώ να δω πώς θα τα πάτε κατά τη διάρκεια του τουρνουά».

H Meghan Markle νιώθει "Wallis Simpson" στην τοποθεσία "παντού και πάντα" - και δεν κρατά ούτε τα προσχήματα

Στο βίντεο, η Κate φοράει ένα κόκκινο τουίντ μπλέιζερ πάνω από ένα λευκό τοπ και για αξεσουάρ μια χρυσή καρφίτσα σε σχήμα τριαντάφυλλου και χρυσά σκουλαρίκια.

Προσθέτει ότι «θα ρυθμίσω το ξυπνητήρι μου νωρίς» για να στηρίξει από μακριά την ομάδα καθώς αγωνίζεται στη Νέα Ζηλανδία. «Καλή τύχη για τις επόμενες εβδομάδες», λέει.

Ο πρίγκιπας Harry ήταν προηγουμένως ο υποστηρικτής του Rugby Football League και της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας, αλλά φέτος τον Φεβρουάριο, αφότου παραιτήθηκε από ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ανέλαβε η πριγκίπισσα Κate.

Εκείνο τον μήνα, η Κate και ο πρίγκιπας William πήραν τον μεγαλύτερο γιο τους, τον πρίγκιπα George, στον αγώνα ράγκμπι μεταξύ της Αγγλίας και της Ουαλίας στο στάδιο Twickenham του Λονδίνου.

Πριγκίπισσα Kate: Η αμήχανη στιγμή που ιρλανδή γυναίκα της λέει να πάει πίσω στην πατρίδα της - Πώς αντέδραση εκείνη

Το ενδιαφέρον ήταν ότι στο παιχνίδι, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποστήριζαν διαφορετικές ομάδες, καθώς η Κate είναι η χορηγός της αγγλικής ομάδας ράγκμπι, ενώ ο William είναι ο χορηγός της Ουαλικής Ένωσης ράγκμπι. Η Αγγλία τελικά νίκησε την Ουαλία.

Νικολέτα Μακρή