Πρίγκιπας Harry: Φίλοι του θα παρακολουθήσουν το «The Crown» για να τον ενημερώσουν και να τον προστατέψουν

Πρίγκιπας Harry: Φίλοι του θα παρακολουθήσουν το «The Crown» για να τον ενημερώσουν και να τον προστατέψουν
Photo: @TheCrownNetflix
Ο πρίγκιπας Harry δεν προτίθεται να παρακολουθήσει την 6η σεζόν του «The Crown», τουλάχιστον τον πρώτο καιρό της προβολής της στο Netflix, ωστόσο θα το κάνουν άλλοι για λογαριασμό του έτσι ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε τραυματικό περιεχόμενο.

Η τελευταία σεζόν της παγκόσμιας μεγάλης επιτυχίας του Netflix, η οποία μετφέρει τις ζωές της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, επικεντρώνεται στον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Diana - της αγαπημένης μητέρας του Harry και του William.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της τελευταίας σεζόν κυκλοφόρησαν την Πέμπτη. Η πλοκή των επεισοδίων, αναπόφευκτα, θα οδηγήσει στο φρικτό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους η Diana και ο φίλος της, Dodi Al-Fayed Ντόντι το 1997.

{https://www.instagram.com/p/Cy3cMMAtRiO/}

Μια πηγή είπε στην Telegraph ότι φίλοι του Δούκα του Σάσεξ «θα το δουν πρώτοι για να τον προφυλάξουν από οτιδήποτε δεν θέλει να δει».

Πριγκίπισσα Diana: Συγκλονίζει νέο δημοσίευμα για τις τελευταίες λέξεις της

Ένα κλιπ που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την έκτη σεζόν δείχνει την Diana να τηλεφωνεί στους γιους της στο Κάστρο Μπαλμόραλ αλλά να αποτυγχάνει να έρθει σε επαφή μαζί τους, μόλις μία ημέρα πριν από τον πρόωρο θάνατό της.

Η νέα σεζόν θα μεταφέρει επίσης τις τελευταίες συνομιλίες της Diana με τον Harry και τον William και με τον πρώην σύζυγό της, τον βασιλιά Κάρολο, τότε πρίγκιπα της Ουαλίας.

Και ενώ ο Harry θα παρακολουθήσει – έστω και μέσω άλλων - την τελευταία σεζόν, δεν ισχύει το ίδιο για τον William. Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας δεν πρόκειται να παρακολουθήσει το «The Crown», καθώς προηγουμένως εξέφρασε την απογοήτευσή του για την 4η σεζόν της υποψήφιας για Χρυσή Σφαίρα σειράς, ειδικά για το πώς αποτύπωσε τη συνέντευξη της Diana στο BBC Panorama.

Τον Ιανουάριο, ο Harry παραδέχτηκε ότι παρακολούθησε το «The Crown» και είπε ότι το έκανε για να «ελέγχει τα γεγονότα» όσον αφορά στην αφήγηση της σειράς για τη βασιλική οικογένεια.

Πριγκίπισσα Diana: Νέο ηχητικό απόσπασμα – «Όταν γεννήθηκε ο Harry, ο Κάρολος απογοητεύθηκε γιατί ήθελε κορίτσι»

Σε μια εμφάνιση στο «The Late Show With Stephen Colbert», ο Harry ανέφερε το πολυσυζητημένο τηλεοπτικό δράμα όταν ρωτήθηκε αν είχε «δει» κάτι στην τηλεόραση τον τελευταίο καιρό. Ο Colbert ρώτησε αν το «The Crown» ήταν μια από αυτές τις σειρές, λέγοντας ότι ο πρίγκιπας «έπρεπε να έχει παρακολουθήσει κάποια επεισόδια», δεδομένου ότι όλα αφορούν την οικογένεια του.

{https://www.instagram.com/p/CzspMEZJs4v/}

«Ναι, έχω παρακολουθήσει μερικά επεισόδια από το «The Crown»», αποκάλυψε ο πρίγκιπας, πριν ο Colbert ρωτήσει αν έχει παρακολουθήσει κάποιο από τα πρόσφατα επεισόδια. «Και παλαιότερα και πιο πρόσφατα», διευκρίνισε ο Harry.

Μένει λοιπόν να μάθουμε τις αντιδράσεις του όταν οι φίλοι του τον πληροφορήσουν για το περιεχόμενο των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων του τελευταίου κύκλου.



Τελευταία τροποποίηση στις 17.11.2023 - 11:40