Πριγκίπισσα Diana: Νέο ηχητικό απόσπασμα – «Όταν γεννήθηκε ο Harry, ο Κάρολος απογοητεύθηκε γιατί ήθελε κορίτσι»

Πριγκίπισσα Diana: Νέο ηχητικό απόσπασμα – «Όταν γεννήθηκε ο Harry, ο Κάρολος απογοητεύθηκε γιατί ήθελε κορίτσι»
Έχουν περάσει είκοσι έξι χρόνια μετά τον απροσδόκητο θάνατο της Diana και εξακολουθούμε να μαθαίνουμε άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της πριγκίπισσας. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν ηχητικά αποσπάσματα τα οποία δεν είχαν βγει ποτέ στη δημοσιότητα και όπου περιγράφει τον «γελοίο» γάμο της με τον βασιλιά, πλέον, Κάρολο.

Πρόκειται για υλικό από τις κασέτες που ηχογραφήθηκαν από τον συγγραφέα Andrew Morton για το βιβλίο του 1992, «Diana: Her True Story» και θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Diana: The Rest of Her Story», το οποίο αποτελεί συνέχεια του ντοκιμαντέρ του 2017 «Diana: In Her Own Words».

Σε ένα απόσπασμα που ακούστηκε στο «Good Morning America» την περασμένη Παρασκευή, η πριγκίπισσα περιγράφει τον αποτυχημένο γάμο της με τον 74χρονο σήμερα Κάρολο.

{https://www.youtube.com/watch?v=9enJODdaGkA}

«Ήταν τόσο μεγάλος σε ηλικία. Εννοώ ότι το όλο θέμα ήταν γελοίο», λέει. Σε μια άλλη κασέτα αποκαλύπτει πώς ο πρώην πρίγκιπας της Ουαλίας «απογοητεύτηκε» όταν ανακάλυψε στην εγκυμοσύνη, ότι ο μικρότερος γιος τους, ο πρίγκιπας Harry, δεν ήταν κορίτσι.

Πρίγκιπας Harry: Η δίκη κατά των ταμπλόιντ, ο βιολογικός του πατέρας και το τροχαίο της μητέρας του

Η Diana ισχυρίστηκε στο ηχητικό ότι ο Κάρολος είχε εκφράσει τη θλίψη του στη θετή μητέρα της, Raine Spencer, στη βάφτιση του Harry το 1984.

«Ο σύζυγός μου δεν μιλούσε καν στη μαμά. Σπάνια το έκανε», λέει στην κασέτα. «Λόγω της βάπτισης του Ηarry, ο Κάρολος πήγε στη μαμά και της είπε: “Ξέρεις, ήμασταν τόσο απογοητευμένοι, νομίζαμε ότι θα ήταν κορίτσι”».

«Και η μαμά δεν το άφησε έτσι» συνέχισε και του είπε «Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερός είσαι που έχεις ένα παιδί που είναι φυσιολογικό». «Από εκείνη την ημέρα, oι σχέσεις τους χάλασαν», προσθέτει. «Αυτό κάνει όταν κάποιος του αντιμιλά».

Το επερχόμενο φιλμ θα περιγράφει επίσης λεπτομερώς τη σχέση της Diana με τη μητριά της, όπως ακούγεται στα ηχητικά κλιπ της πριγκίπισσας που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή.

«Ήμουν τόσο θυμωμένη», λέει η Diana σε ένα απόσπασμα. « Της είπα: “Σε μισώ τόσο πολύ. Αν ήξερες πόσο σε μισούσαμε όλοι για αυτό που έκανες. Κατέστρεψες το σπίτι. Ξόδεψες τα λεφτά του μπαμπά”. Είπα ό,τι μπορούσα». Η Raine είπε, «Δεν έχεις ιδέα πόσο πόνο προκάλεσε η μητέρα σου στον πατέρα σου».

«Kαι της απάντησα: “Πόνος, Raine; Είναι μια λέξη με την οποία δεν ξέρεις καν πώς να ταυτιστείς. Στη δουλειά μου βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν ενώ εσύ δεν βλέπεις ποτέ. Αυτό το λες πόνο;” Της είπα ότι έχει πολλά να μάθει».

Η δασκάλα μπαλέτου της πριγκίπισσας Diana, Anne Allan, μίλησε επίσης στο νέο ντοκιμαντέρ και είπε: «Αγαπούσε τον Κάρολο, ναι, αλλά ο Κάρολος αγαπούσε μια άλλη γυναίκα.

«Είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιος αγαπά κάποιον να συνειδητοποιεί ότι ίσως αυτός δεν τον αγαπάει. Νομίζω ότι την στεναχώρησε πολύ, την έκανε να νιώθει δυσβάσταχτα λυπημένη», πρόσθεσε η Allan. «Ένιωθε ότι δεν ήταν αρκετή».

Αναμένουμε με αγωνία το νέο ντοκιμαντέρ.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2023 - 12:00