Βασίλισσα Ελισάβετ: Έναν χρόνο μετά τον θάνατό της η πιο τρυφερή ανάρτηση ήρθε από εκεί που δεν ήταν αναμενόμενο

08.09.2023
Βασίλισσα Ελισάβετ: Έναν χρόνο μετά τον θάνατό της η πιο τρυφερή ανάρτηση ήρθε από εκεί που δεν ήταν αναμενόμενο
(Photo: @TheRoyalFamily)
8 Σεπτεμβρίου σήμερα και συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή. Η πρώτη επέτειος από τον θάνατό της τιμάται διακριτικά και οι royal αναφορές στα social media έχουν το ενδιαφέρον τους.

Μόλις «γύρισε» η μέρα ήρθε το πρώτο μήνυμα από τον βασιλιά Κάρολο για τη μητέρα του. Πρόκειται για ένα ηχητικό μήνυμα στα social media στο οποίο τον ακούμε να μιλά, όπως πάντα, και εξ ονόματος της συζύγου του, βασίλισσας Καμίλα: «Σημειώνοντας την πρώτη επέτειο από τον θάνατο της Αείμνηστης Μεγαλειότητος και της δικής μου Διαδοχής, θυμόμαστε με μεγάλη τρυφερότητα τη μακριά ζωή της, την αφοσιωμένη προσφορά της και όλα όσα σήμαινε για τόσους πολλούς από εμάς. Αισθάνομαι βαθύτατα ευγνώμων, επίσης, για την αγάπη και τη στήριξη που η σύζυγός μου κι εγώ έχουμε λάβει όλον αυτό τον χρόνο καθώς κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σας υπηρετήσουμε».

{https://www.instagram.com/p/Cw6HDUZsWEY/}

Λίγο αργότερα, έφτασε ακόμη μία ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας με μια πολύ χαμογελαστή φωτογραφία της βασίλισσας μέσα από το παλάτι, και δυο λόγια αγάπης προς τιμή της στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/Cw6zMEWMAYF/}

Λίγο αργότερα είδαμε ανάλογη ανάρτηση και από τον διάδοχο, πρίγκιπα της Ουαλλίας William και τη σύζυγό του, Catherine. «Σήμερα θυμόμαστε την εξαιρετική ζωή και την κληρονομιά της Αείμνηστης Μεγαλειότητος Βασίλισσας Ελισάβετ. Λείπεις σε όλους μας. W & C», διαβάζουμε στη λεζάντα ενώ στις φωτογραφίες βλέπουμε 2 στιγμές της εκλιπούσης σε δημόσιες εμφανίσεις, μόνη της, μία με τα δισέγγονά της (την οποία η Kate έχει ξαναδημοσιεύσει) και μία με την οικογένεια των Wales και τον βασιλιά Κάρολο.

Στη γλυκύτατη φωτογραφία, για την ιστορία, βλέπουμε την Ελισάβετ να κάθεται δίπλα στη μεγαλύτερη κόρη της εγγονής της Zara Tindall και του συζύγου της Mike, Mia (9) η οποία κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό της αδελφό, Lucas. Από την άλλη πλευρά, δίπλα στη βασίλισσα κάθεται η Savannah Phillips (12), κόρη του εγγονού της Peter. Πίσω από τον καναπέ τα τρία παιδιά του William και της Kate, o George (9), η Charlotte (7) και ο Louis (4) μαζί με τα δυο κατάξανθα ξαδέλφια τους, Lena Tindall (4) και Isla Phillips (11). Στη... γαλαρία της φωτογραφίας τα μεγαλύτερα εγγόνια της βασίλισσας η Lady Louise Windsor (19) και ο James που τώρα πια αποκαλείται Earl of Wessex (15), παιδιά του γιου της, πρίγκιπα Edward και της συζύγου του, Sophie.

10_12.jpg

Ελισάβετ Κηδεία: Ήταν όλοι εκεί αλλά η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε την παράσταση

20_7.jpg

{https://www.instagram.com/p/Cw7HycCNPKh/}

Η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε επίσης μία τρυφερή ανάρτηση για τη γιαγιά της και μοιράστηκε μια αδημοσίευτη φωτογραφία των δύο. «Σε σκεφτόμαστε σήμερα. Μας λείπεις τόσο πολύ αλλά θυμόμαστε τη ζωή σου που ήταν γεμάτη αγάπη, αφοσίωση και προσφορά σε όλους και την οικογένειά σου που σε αγαπούσε τόσο πολύ. Για πάντα ευγνώμωνες για σένα. Και πάντα στην καρδιά μου».

{https://www.instagram.com/p/Cw7KRz-oR_5/}

Η πιο τρυφερή όμως ανάρτηση ήρθε από τον Mike Tindall, τον σύζυγο της εγγονής της βασίλισσας, Zara. «Τεράστια μέρα για το άθλημα που αγαπώ σήμερα [σ.σ. εξελίσσεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ράγκπι] αλλά δεν μπορώ παρά να ξεκινήσω την ημέρα σκεφτόμενος αυτή την υπέροχη γυναίκα που χάσαμε πριν από έναν χρόνο», γράφει ο πρώην αθλητής του ράγκπι και μοιράζεται ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με τη βασίλισσα από την παιδική της ηλικία μέχρι τη στιγμή που πέθανε.

{https://www.instagram.com/p/Cw68bhao43T/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.09.2023 - 13:59