Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκινεί το μήνυμα που στέλνει, τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι

22.05.2024
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκινεί το μήνυμα που στέλνει, τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι
Μια γλυκόπικρη επέτειος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου η σημερινή μέρα.

Ήταν το πρωινό της 20ης Μαΐου 2020, 9:30 συγκεκριμένα, όταν η 34χρονη, τότε, Ιωάννα Παλιοσπύρου, δέχθηκε επίθεση με οξύ από μια μεταμφιεσμένη γυναίκα, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργαζόταν ως λογίστρια.

Από εκείνη τη μέρα τίποτα δεν είναι το ίδιο, όμως η ίδια, η οποία στο μεταξύ έγινε σύμβολο της πίστης και της δύναμης για όλες τις γυναίκες θύματα επιθέσεων, αλλά και όλων όσων παλεύουν για κάτι στη ζωή, χαμογελά και δίνει μία συμβουλή: «Δεν τα παρατάμε ποτέ».

{ https://www.instagram.com/p/CxNCirkMCQP/}

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα της: Επέστρεψε στο σημείο όπου άλλαξε η ζωή της, θυμήθηκε, μοιράστηκε, συγκίνησε, ενέπνευσε

Σήμερα, λοιπόν, η Ιωάννα τίμησε τη μέρα αυτή με μία ανάρτηση, σκέψεις και συναισθήματα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αγκαλιά με «το άλλο της μισό» στην παραλία

«4 χρόνια πριν. Ποσο διαφορετική θα έπρεπε να είναι η ζωή μου.. ποσο πόνο έχω βιώσει? Αφάνταστο. Πόσες μαχες έχω δώσει? Αμέτρητες. Δεν πειράζει που όλα είναι διαφορετικά. Η καρδιά μου είναι γεμάτη με ανιδιοτελή αγάπη. Η ζωή μου είναι γεμάτη από καλούς ανθρώπους.
Χρησιμοποίησε τη σημερινή μέρα ως αφορμή για να διεκδικήσεις τη δική σου νίκη. Οραματίσου τη και δούλεψε σκληρά. Μην εγκαταλείπεις ποτέ. Πάλεψε μέχρι την τελευταία σου ανάσα. Στο τέλος θα φουσκωνεις από υπερηφάνεια για τον εαυτό σου. Εμπιστευσου τα λόγια μου! Η ζωή πάντα νικάει!», γράφει στη λεζάντα η Ιωάννα και στο βίντεο που τη συνοδεύει παρακολουθούμε την εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου με την αφορμή της επετείου αυτής.

{https://www.instagram.com/p/C7PbN0aMJHf/}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.05.2024 - 14:30