Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα της: Επέστρεψε στο σημείο όπου άλλαξε η ζωή της, θυμήθηκε, μοιράστηκε, συγκίνησε, ενέπνευσε

29.04.2022
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα της: Επέστρεψε στο σημείο όπου άλλαξε η ζωή της, θυμήθηκε, μοιράστηκε, συγκίνησε, ενέπνευσε
Μια πραγματικά συγκλονιστική εκπομπή η χθεσινή για τους "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη. Δύο χρόνια μετά την πρωτοφανή επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από τη Έφη Κακαράντζουλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήρε βαθιά ανάσα και μίλησε δημόσια για όλα όσα συνέβησαν, για όλα όσα βίωσε, για όλα όσα αισθάνεται και ονειρεύεται. Γιατί τώρα πια, μπορεί και ονειρεύεται.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και η ομάδα του παρακολούθησαν την Ιωάννα Παλιοσπύρου σε όλη τη διαδικασία των 10 χειρουργείων αποκατάστασης στα οποία υποβλήθηκε μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν από εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου που άλλαξε τη ζωή της μέχρι χθες, (28/4/2022) που είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπό της όπως είναι σήμερα.

Σκληρές εικόνες, αληθινές, πραγματικές. Το κουβάρι της πρωτόγνωρης, αυτής, ιστορίας, άρχισε να ξετυλίγεται από το σημείο "μηδέν". Η Ιωάννα στάθηκε ακριβώς εκεί όπου δέχτηκε την επίθεση και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη φρικιαστική εμπειρία της, τονίζοντας την κίνηση που έκανε ενστικτωδώς και, όπως της εξήγησαν αργότερα οι γιατροί, στην ουσία την έσωσε από τα χειρότερα: Έριξε νερό στο πρόσωπό της.

"Η πρώτη αίσθηση που λειτούργησε ήταν η όσφρησή μου", λέεη η Ιωάννα προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και κύμα αγάπης που αντικατοπρίστηκε κυρίως στο Twitter που κατακλύστηκε από μηνύματα για εκείνη, τη δύναμή της και την ομορφιά της.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη που, όπως η Πρωταγωνίστριά της, έγραψε κι αυτή τη δική της ιστορία.


«Πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και νιώθω ότι είμαι όμορφη κι αυτό έχει να κάνει με την αγάπη που παίρνω», είπε κάποια στιγμή η Ιωάννα, ενώ περιέγραψε την πρώτη στιγμή που έβγαλε τη μάσκα και αντίκρυσε τον εαυτό της στον καθρέφτη: «Είδα τα μάτια μου, στο ένα μάτι δεν έβλεπα, τα χείλη μου ήταν τραβηγμένα από τις ουλές, δεν πίεσα τον εαυτό μου, μπορώ πια να ξεκλέβω χρόνο για να ζω και χωρίς τη μάσκα. Δεν έχω εξοικειωθεί με το πρόσωπό μου 100%, είμαι σε μεταβατικό στάδιο όσον αφορά την εμφάνισή μου», είπε η Ιωάννα τονίζοντας ότι όλα έχουν να κάνουν με την βελτιστοποίηση της εικόνας και ότι δεν πρόκειται μόνο για θέμα αισθητικό.

Το Hashtag #protagonistes στο Νο1 των trends από χθες το βράδυ καθώς οι χρήστες του Twitter δεν σταματούν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους για τη γυναίκα που στάθηκε με τόσο θάρρος μπροστά στην τραγωδία που της της άλλαξε τη ζωή, "γυρίζοντάς" την όλη, αποκλειστικά σε δύναμη και φως.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2023 - 15:27