Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική της ανάρτηση με το πρόσωπό της πριν από 5 χρόνια - «Μου λείπεις, έχω πονέσει τόσο άδικα!»

20.05.2025
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική της ανάρτηση με το πρόσωπό της πριν από 5 χρόνια - «Μου λείπεις, έχω πονέσει τόσο άδικα!»
Instagram/@paliospirou.joanna
Για πρώτη φορά εκφράζει το παράπονό της δημόσια

Πέντε χρόνια κλείνουν από την ημέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε απρόκλητη επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα. Πέρασε διά πυρός και σιδήρου για να αποκαταστήσει τα σοβαρά της τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Παράλληλα όμως έγινε σύμβολο υπομονής, επιμονής και δύναμης.

Ήταν 20 Μαΐου 2020, πρωινές ώρες, όταν η Ιωάννα κατευθυνόταν προς τον χώρο εργασίας της. Στο ισόγειο της πολυκατοικίας στην οποία εργάζονταν στην Καλλιθέα μια μαυροφορεμένη γυναίκα παραφύλαγε και την έλουσε με βιτριόλι. Ενστικτωδώς, η πρώτη της κίνηση ήταν να απευθυνθεί στο πλησιέστερο φαρμακείο, όπου της παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο. Έδωσε μάχη για την ζωή της και από τότε άρχισε να υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις, ώστε να θεραπεύσει τα τραύματα της. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Παλιοσπύρου, μετά την επίθεση, ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021. Φορούσε ειδική μάσκα προστασίας και ήταν καλυμμένη με λευκούς επιδέσμους.

Η Έφη Κακαράντζουλα, η δράστρια, τράπηκε αμέσως σε φυγή μετά το συμβάν, όμως έναν μήνα αργότερα βρέθηκε από τις αρμόδιες αρχές.Τον Οκτώβριο του 2021 κρίθηκε ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη.

Σε αυτά τα 5 χρόνια και στις συνεντεύξεις που έχει δώσει σπάνια λύγιζε και άφηνε να φανεί το παράπονό της για όλη αυτή την αναίτια περιπέτεια που πέρασε και περνά. Αυτή τη φορά όπως έγραψε, έκανε μια εξαίρεση, δημοσιεύοντας μάλιστα δύο φωτογραφίες της από την όψη της πριν από το βιτριόλι.

«Πέρασαν 5 χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται σαν ψέμα. Δεν θα χωρέσει ποτέ στο κεφάλι μου. Κόντεψα να πεθάνω για το τίποτα. Εχω πονέσει τόσο πολύ, τόσο άδικα. Εχω πει πως δεν στέκομαι στο «Γιατί σε εμένα;» Αλλά μόνο για σήμερα, θα κάνω μια εξαίρεση. Τόση βία, τοσος φθόνος... Γιατί; Νοσταλγώ το οικείο μου, το δικό μου και την ανεμελιά της ψυχής μου, αυτή περισσότερο. Πως γίνεται να ξεγράψει το τραύμα? Μήπως κάποιος γνωρίζει τον τρόπο να γυρνάει πίσω το χρόνο? Τώρα χρειάζομαι αυτά τα 10 λεπτά για εμένα.
Σε αγαπώ.🫶🏼 Σε τιμώ.🙏🏼 Μου λείπεις.💔» ήταν το μήνυμά της

Τελευταία τροποποίηση στις 20.05.2025 - 13:28