Αφού εδώ και σχεδόν έναν χρόνο πια ο Γιώργος Λιάγκας και η Μναρία Αντωνά είναι ζευγάρι και μάλιστα φουλ ερωτευμένο. Κι όμως όταν ετοίμαζε το vidcast της δεν του το είπε. Μπορεί να μην το έμαθε πρώτος, το είδε όμως πρώτος. Και η Μαρία Αντωνά είχε συγκεκριμένο λόγο που το έκανε αυτό. Και τον εξήγησε μιλώντας στην Σοφία Μανουσακίδου και το Breakfast@Star
«Δόξα το Θεό όλα είναι καλά. Τα επαγγελματικά πάνε αρκετά καλά και στο ρεδιόφωνο του Sfera που είμαι τα τελευταία χρόνια και το vidcast πηγαίνει αρκετά καλά»
-Έχεις μιλήσει για την επόμενη σεζόν;
«Δεν είναι κάτι που έχω κανονίσει ή που έχω στο μυαλό μου και είναι ανακοινώσιμο. Θα δούμε. Ακόμα νομίζω ότι είναι σχετικά αρκετά νωρίς»
-Το όνομά σου φιγουράρει για τους Weekenders
«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, το διάβασα κι εγώ στα sites. Γνώρισα τα παιδιά, πήγα καλεσμένη στην εκπομπή και πέρασα πάρα πολύ ωραία»
-Ήταν ζωντανό casting αυτό;
«Δεν νομίζω. Ήταν μια συμμετοχή σε μια παρέα. Τον τελευταίο καιρό όπου πηγαίνω νομίζουν ότι είναι δοκιμαστικό. Δεν ήταν δοκιμαστικό. Και στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσα στη Ναταλία μου έστειλε κι η Ναταλία ένα πολύ ωραίο μήνυμα ότι πήγε πολύ καλά και χάρηκα πολύ»
-Σε αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση και τα 2 τελευταία χρόνια είσαι εκτός..
«Δεν είμαι μόνο εγώ. Εδώ βλέπεις αρκετά ονόματα τα οποία πρωταγωνιστούσαν και πέρυσι να μην κάνουν τηλεόραση. Δεν σημαίνει κάτι. Το ότι μπορεί να μην κάνεις τώρα τηλεόραση δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην κάνεις στο μέλλον»
-Πώς σου ήρθε να κάνεις vidcast;
«Το σκεφτόμουν καιρό και τώρα που είχα τον χρόνο και μπορώ να επενδύσω σε αυτό μπορώ να το κάνω τώρα και το έκανα»
-Όταν το είπες στον Γιώργο Λιάγκα…
«Δεν το είπα. Ήθελα πρώτα να δω πως θα βγει και από τη στιγμή που το αποτέλεσμα ήταν ωραία θεώρησα πως είναι αξιόλογο για να μπορέσω να το δείξω και να το μοιραστώ με τον Γιώργο γιατί είναι ένας κριτής αυστηρός»
-Και έχει πει τα μύρια όσα για τα vidcast…
«Εντάξει, μπορεί να το έχει πει αλλά αν ο άλλος έχει ένα καλό αποτέλεσμα θα το παίξει… Όσον αφορά το κομμάτι της δουλειάς είναι επαγγελματίας»