Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αγκαλιά με «το άλλο της μισό» στην παραλία

28.08.2023
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αγκαλιά με «το άλλο της μισό» στην παραλία
Τις διακοπές της στη Λευκάδα απολαμβάνει αυτό τον καιρό η Ιωάννα Παλιοσπύρου και μοιράστηκε μερικές πολύ ξεχωριστές φωτογραφίες.

Την Ιωάννα Παλιοσπύρου τη γνωρίσαμε όλοι για τον πιο λάθος λόγο όταν τον Μάιο του 2020 έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι από μία άλλη γυναίκα. Από τότε μέχρι σήμερα είναι σα να έχουν περάσει αιώνες για την 37χρονη γυναίκα που, στην κυριολεξία, όχι μόνο ξαναγεννήθηκε μέσα από αυτή τη φρικιαστική εμπειρία, αλλά τη χρησιμοποιεί ως κινητήριο δύναμη ώστε να εμπνέει όλους όσοι έχουν ανα΄γκη.

Μέσα από τα podcasts της, συνεντεύξεις, social media αλλά και τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη «Ζήσε αλλιώς» η Ιωάννα δεν σταματά να μιλά, να μοιράζεται και να στηρίζει όλους όσους χρειάζονται δύναμη και δυσκολεύονται να τη βρουν, ενώ παράλληλα αναδεικνύει ιστορίες και γεγονότα που αξίζουν ανάδειξης.

{https://www.instagram.com/p/CsD-j1WIcAC/}

{https://www.instagram.com/p/CrVr3O8MYWC/}

Αυτό τον καιρό η Ιωάννα κάνει ακόμη διακοπές και βρίσκεται στη Λευκάδα, όμως δεν είναι μόνη. Μέσα από την τελευταία της ανάρτηση, παρουσιάζει την καλύτερη παρέα που έχει, τον δίδυμο αδελφό της, ο οποίος κρατά γενικά χαμηλό προφίλ και δεν παρουσιάζεται δημόσια. Εκείνη είναι κατά πέντε λεπτά μεγαλύτερη και τον παρουσιάζει ως «το άλλο της μισό», που, φυσικά... είναι!

«Είχαν μια προσφορά στο νοσοκομείο, αγοράζεις ένα παίρνεις άλλο ένα», αστειεύεται στη λεζάντα η Ιωάννα και ο κόσμος στέλνει και στους δυο ευχές για «όλα τα καλά του κόσμου».

{https://www.instagram.com/p/Cwc2ixbsoQq/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2023 - 15:46