Μήπως η Claudia Schiffer έχει μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα; - Οι νέες φωτογραφίες που μας έβαλαν σε σκέψεις

28.08.2023
Μήπως η Claudia Schiffer έχει μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα; - Οι νέες φωτογραφίες που μας έβαλαν σε σκέψεις
Πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις, η Claudia Schiffer βρίσκεται συνέχεια στη χώρα μας και, ειδικότερα, σε ένα συγκεκριμένο μέρος.

Στην Ελλάδα και στο αγαπημένο της Πόρτο Χέλι βρέθηκε ακόμη μία φορά η γερμανίδα καλλονή και αυτή η φορά ήταν πιο ιδιαίτερη αφού συνέπεσε με τα γενέθλιά της.

Το ξενοδοχείο AmanZoe φαίνεται ότι έχει κάνει δεύτερο σπίτι της η Claudia Schiffer και εκεί γιόρτασε τα 56α γενέθλιά της πριν από μερικές μέρες.«Γιορτάζοντας στον παράδεισο της Ελλάδας», γράφει στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε η Claudia, ποζάρει με μπικίνι και... «τύφλα νά' χουν τα κοριτσάκια με τη μισή της ηλικία».

claudia-3.jpg

claudia-1.jpg

claudia-2.jpg

Στους εορτασμούς αυτούς, πάντως, η Claudia Schiffer είχε κι έναν ξαφνικό καλεσμένο που την ενθουσιάσε. Ο λόγος για μια πανέμορφη πεταλούδα που κάθισε στο χέρι της και ο φακός «τσάκωσε» στο βίντεο που μοιράστηκε στο carousel της εορταστικής ανάρτησης.

{https://www.instagram.com/p/CwdTgN9PEEW/?img_index=1}

Τον Ιούλιο η γερμανίδα καλλονή είχε επισκεφτεί στην Αντίπαρο αλλά η καρδιά της φαίνεται ότι βρίσκεται μόνιμα στην Ερμιόνη, τόσο πολύ που πραγματικά αναρωτιόμαστε αν έχει μετακομίσει μόνιμα και δεν το έχουμε αντιληφθεί!

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2023 - 15:58