Η Claudia Schiffer ήρθε και φέτος στην Ελλάδα και φορά τα ίδια ρούχα και παπούτσια με πέρσι

13.06.2023
Η Claudia Schiffer ήρθε και φέτος στην Ελλάδα και φορά τα ίδια ρούχα και παπούτσια με πέρσι
Λατρεύει τη χώρα μας η Claudia Schiffer και την επικέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Από την ανάρτησή της στο Instagram μάθαμε για τη νέα επίσκεψή της στη χώρα μας. Η γερμανίδα καλλονή επέλεξε και πάλι ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι για τη διαμονή της ενώ η εκδρομή στις Σπέτσες είναι σε καθημερινή βάση.

"Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το πηγαίνω για ψώνια με την κολλητή μου", γράφει στη λεζάντα η Claudia και στις φωτογραφίες τη βλέπουμε με την καλή της φίλη Uta Huesch. Στη μία από τις λήψεις οι δύο γυναίκες βρίσκονται μέσα στο θαλάσσιο ταξί πηγαίνοντας (ή επιστρέφοντας) στις Σπέτσες και στη δεύτερη κάθονται σε καναπέ του ξενοδοχείου που τις φιλοξενεί.

{https://www.instagram.com/p/CtZNyNaObNt/}

Ντυμένες και οι δύο με το ίδιο στυλ. Οι δύο κομψές κυρίες επέλεξαν από ένα αεράτο φόρεμα και flat σανδάλια με τρουκς, για την περίσταση, όμως εμάς το όλο look κάτι μας θύμισε.

snapinsta.app_352857284_257522380203253_2399811559687251434_n_1080.jpg

Γυρίζοντας στο περσινό outfit της Schiffer βλέπουμε ότι φορά αφενός το ίδιο ζευγάρι σανδάλια, αφετέρου το ίδιο φόρεμα σε άλλο χρώμα! Και η ψάθινη τσάντα με τα αρχικά της ίδια είναι και τα λευκά γυαλιά της!

{https://www.instagram.com/p/ChFSu93LaYG/}

Είδες τελικά; Ακόμη και ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα στον χώρο της μόδας δεν παύει να είναι μια γυναίκα σαν όλες εμάς, που κρατά τα παπούτσια και τις τσάντες της για πάνω από μία σεζόν αν δεν χαλάσουν και αγοράζει ένα ρούχο που της αρέσει σε διάφορα χρώματα.

Κούκλα η Claudia πάντως! Να τα λέμε κι αυτά!

Tatjana Patitz: Πώς την αποχαιρέτησαν δημόσια τα υπόλοιπα Top Models των 90s

Τελευταία τροποποίηση στις 13.06.2023 - 17:22