Sharon Stone: Οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες στο instagram με δυο πολύ σημαντικές αφορμές

Sharon Stone: Οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες στο instagram με δυο πολύ σημαντικές αφορμές
H Sharon Stone είναι μια διάσημη ηθοποιός που περιβάλλει την προσωπική της ζωή με απόλυτη ιδιωτικότητα, συχνά φιλτράροντας όλα όσα θέλει να φανούν δημόσια. Για αυτό οι αναφορές που επιλέγει όσον αφορά τα γεγονότα της προσωπικής της ζωής, είναι ακόμη πιο πολύτιμες για τους fans της.

Η Sharon ενθουσίασε πρόσφατα τους followers της, μοιράζοντας σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες στα social media. Αυτά τα εγκάρδια στιγμιότυπα γιόρτασαν δύο ειδικές περιστάσεις και πρόσφεραν μια ματιά στην οικογενειακή ζωή της ηθοποιού, δείχνοντας την αγάπη και τη χαρά που καθορίζει τη σχέση της με τους αγαπημένους της, ειδικά με τους τρεις όμορφους γιους της.

Ο γιος της Stone, Roan, έκλεισε τα 23 του χρόνια στις 4 Ιουνίου και η ηθοποιός τον τίμησε ανεβάζοντας δύο ξεχωριστές φωτογραφίες. Αναφέρθηκε με στοργή στον Roan ως τον «όμορφο γιο της» και τόνισε πόσο ωραία του φαίνεται το 23. Οι φωτογραφίες απαθανάτισαν τον ενήλικο Roan σε ένα άνετο σαλόνι, κρατώντας τον αγαπημένο τους σκύλο.

{https://www.instagram.com/p/CtDPtAxugoP/}

{https://www.instagram.com/p/CtPLelpRWhS/}

Sharon Stone: "Έχασα εννέα παιδιά από αποβολές"

Αφού υπέστη δύο αποβολές και προσπάθησε να κάνει παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, η Sharon έγινε τελικά μαμά το 2000 μέσω της υιοθεσίας του πρώτου της γιου, Roan.

{https://www.instagram.com/p/CsPWkQvvz2p/}

Ωστόσο, η ευτυχία διακόπηκε απότομα από ένα δύσκολο διαζύγιο και μια σκληρή μάχη για την επιμέλεια που ξεκίνησε το 2004. Επιπλέον, η Stone αντιμετώπισε κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και μετά βίας τα κατάφερε.

{https://www.instagram.com/p/CsPsi0DRLuo/}

Η Stone πάλεψε απεγνωσμένα για τον γιο της, αλλά έχασε την κύρια επιμέλεια του Roan το 2008. Ωστόσο, παρά όλες αυτές τις δυσκολίες, ο Roan και η μαμά του μοιράζονται έναν πολύ στενό, στοργικό δεσμό.

Η ηθοποιός υιοθέτησε αργότερα τους γιους της, Laird το 2005 και τον Quinn το 2006 και σήμερα, η 65χρονη σταρ του Basic Instinct είναι περήφανη μητέρα τριών παιδιών. «Η μητρότητα δεν ήρθε εύκολα, αλλά μου ήρθε με αγάπη από αγγέλους. Είμαι ευγνώμων που με επέλεξαν τα παιδιά μου, είμαι μια τυχερή μαμά», εξομολογήθηκε κάποτε η Stone.

{https://www.instagram.com/p/CsPr6G2x1WI/}

Η αποστομωτική απάντηση της Sharon Stone όταν ένας σύντροφός της της ζήτησε να κάνει botox

Παραδέχεται ότι η υιοθεσία άλλαξε για πάντα την οπτική της προς το καλύτερο: «Όταν υιοθετείς, συνειδητοποιείς ότι οποιοδήποτε παιδί μπορεί να είναι το παιδί σου, οποιοδήποτε άτομο μπορεί να είναι συγγενής σου. Μετά από αυτό, δεν θα ξαναδείς τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο. Είμαι συνδεδεμένη με όλους σε αυτόν τον πλανήτη. Και αυτό είναι ένα θαύμα από μόνο του», είπε η Sharon σε συνέντευξη της.

Τον Μάιο, η οικογένεια Stone γιόρτασε άλλη μια χαρούμενη περίσταση καθώς η μητέρα της Sharon έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο: τα 90ά της γενέθλια. Η Stone απαθα{νάτισε το χαρούμενο πνεύμα του πάρτι γενεθλίων της μητέρας της, μέσα από συγκινητικά στιγμιότυπα.

{https://www.instagram.com/p/CsuY8aaP7Zu/}

Μοιράστηκε επίσης μια γλυκιά φωτογραφία της μαμάς της για την Ημέρα της Μητέρας γράφοντας: «Στη γυναίκα που μου τα έδωσε όλα».

{https://www.instagram.com/p/CsO9okcvbWn/}

Ποιοι διάσημοι σταρ έχουν υιοθετήσει παιδιά

Βλέποντας τις φωτογραφίες της Sharon στο Instagram, δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε ότι φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ. Αν και λείπει για λίγο για το Χόλιγουντ και επιλέγει προσεκτικά νέους κινηματογραφικούς ρόλους αυτές τις μέρες, η αλήθεια είναι ότι αποπνέει γαλήνη και ικανοποίηση.

{https://www.instagram.com/p/CsuWFexv9Q2/}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.06.2023 - 12:40