Sharon Stone: "Έχασα εννέα παιδιά από αποβολές"

25.06.2022
Sharon Stone: "Έχασα εννέα παιδιά από αποβολές"
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε με τις κυήσεις της

Η Sharon Stone αποκάλυψε ότι έχασε εννέα παιδιά λόγω αποβολών, λέγοντας ότι οι γυναίκες νιώθουν ότι η απώλεια ενός μωρού είναι «κάτι που πρέπει να αντέχουν μόνες και κρυφά», με μια αίσθηση αποτυχίας. Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός μοιράστηκε την οδυνηρή της εμπειρία κάτω από μια ανάρτηση στην ανάρτηση στο Instagram του περιοδικού People, όπου η ερμηνεύτρια του "Dancing with the Stars" Peta Murgatroyd μίλησε για την απώλεια της εγκυμοσύνης της ενώ ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy, βρισκόταν στην Ουκρανία. Η Stone, η οποία είναι μητέρα των γιων Roan, Laird και Quinn μέσω υιοθεσίας, έγραψε: "Εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά από αποβολή."

Kurt Russell: Με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τη θετή του κόρη, Kate Hudson, που τον έκανε τον «πιο τυχερό πατέρα στον κόσμο»

Η 64χρονη σταρ θρηνούσε για την έλλειψη φροντίδας που προσφέρεται σε γυναίκες που έχουν αποβάλει, λέγοντας ότι όποιος έχει υποστεί τέτοιου είδους απώλεια απαιτεί "συμπόνια, ενσυναίσθηση και θεραπεία".
"Δεν είναι μικρό πράγμα, σωματικά ή συναισθηματικά, ωστόσο είμαστε αναγκασμένες να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το αντέχουμε μόνες και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας. Αντί να λαμβάνουμε την τόσο αναγκαία συμπόνια, ενσυναίσθηση και θεραπεία που τόσο χρειαζόμαστε. Η γυναικεία υγεία και ευεξία που έχει αφεθεί στη φροντίδα της ανδρικής ιδεολογίας έχει γίνει στην καλύτερη περίπτωση χαλαρή, στην πραγματικότητα αδαής και βίαια καταπιεστική στην προσπάθεια".

Cindy Crawford: Πώς ξεπέρασε το διαζύγιο με τον Richard Gere και βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου

Η Stone είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο EXTRATV το 2017 ότι μια γενετική πάθηση του αίματος την εμπόδισε να γεννήσει.