Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Οι απίθανες αναρτήσεις για τα πρώτα γενέθλια των διδύμων

24.06.2022
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Οι απίθανες αναρτήσεις για τα πρώτα γενέθλια των διδύμων
Οι δεσποινίδες Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη συμπλήρωσαν έναν χρόνο ζωής, έκαναν ένα απίθανο πάρτι στη Μύκονο και οι γονείς τους τους ευχήθηκαν με έναν γλυκύτατο τρόπο και διαδικτυακά.

Οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη έγιναν ενός έτους και το γιόρτασαν με ένα σούπερ πάρτι στη Μύκονο.

Εικόνες από το πάρτι (και τις απίθανες τούρτες) έδωσε η μαμά Χριστίνα η οποία μοιράστηκε και μερικά πολύ γλυκά λόγια και ένα βίντεο αφιερωμένο στις θυγετέρες της.

Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια! 🎂
Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας!
Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες!
Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα!
Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας!
Να είστε πάντα γερές και καλότυχες!
Σας αγαπάμε όσο τίποτα!
#weareone

Αλλά και ο μπαμπάς Σάκης έκανε μια εορταστική ανάρτηση στην οποία, μαζί με μία φωτογραφία του χθες, μοιράστηκε και τα συναισθήματά του.

Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα!
Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν.
Χρόνια Πολλά αγάπες μου.
#tanimanidakia