Jennifer Garner: Πώς ο γάμος του πρώην της, Ben Affleck, έχει βοηθήσει στην ανατροφή των παιδιών τους

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck στην ταινία Daredevil του 2003
Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck στην ταινία Daredevil του 2003
Η Jennifer Garner έχει μια ιδιαίτερα αρμονική συνεργασία με τον πρώην της σύζυγο, Ben Affleck, όσον αφορά στη συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Η δημοφιλής ηθοποιός μάλιστα το επιβεβαίωσε ενώ συνομιλούσε με την Sheryl Lee Ralph του Variety με αφορμή τη σειρά «Actors on Actors» η οποία κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου. «Και οι δύο έχουμε χωρίσει. Έκανες κάτι που έκανα και εγώ - διατήρησα μια υγιή σχέση με τον πρώην μου για την υγεία και την ευημερία των παιδιών μου», εξήγησε η 66χρονη Sheryl στην 51χρονη Jennifer. «Με τα φώτα της δημοσιότητας συνεχώς πάνω σου, μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι δύσκολο». Αν και δεν διευκρίνισε πώς είναι η σχέση της με τον Ben, η Jennifer συμφώνησε με ένα «Μμ-μμ. μμ-χμμ».

Η Sheryl επαίνεσε επίσης τον εαυτό της και την Jennifer που έχουν μια ισορροπημένη ζωή στο σπίτι ενώ είναι διάσημες. «Έχουμε τόσα πολλά κοινά πράγματα. Με όλη τη δημοσιότητα, νιώθω ότι έχω μια πολύ φυσιολογική ζωή, και νομίζω ότι έχετε παρόμοια vibes. Και αγαπάμε τα παιδιά μας. Και όλο το χάος της ανατροφής των παιδιών», για να συμπληρώσει η Jennifer: «Είναι ένα δώρο».

Η Jennifer Lopez λέει ότι το μετατραυματικό της στρες οδήγησε στον τελευταίας στιγμής γάμο της με τον Ben Affleck

Λίγες μέρες πριν, η Jennifer είχε δώσει στους θαυμαστές της μια γεύση από τη ζωή της και την συνεπιμέλεια με τον Ben, με τις δημόσιες εμφανίσεις μαζί με τα παιδιά της και τα παιδιά της Lopez ενώ μια πηγή αποκάλυψε περισσότερα για τη σχέση τους, λέγοντας ότι το ζευγάρι έχει «μια υγιή σχέση πάνω στο κομμάτι της συνεπιμέλειας». H πηγή από το Entertainment Tonight πρόσθεσε: «Έχουν ανοιχτή επικοινωνία και οι δύο εργάζονται για να κάνουν αυτή τη μετάβαση όσο το δυνατόν καλύτερα».

Η νέα μετάβαση στην οποία αναφέρθηκε η πηγή είναι ο γάμος μεταξύ του Ben και της J.Lo. Tόσο η Jen όσο και η J.Lo «είναι πολύ εγκάρδιες και έχουν μια πολύ υγιή και λειτουργική σχέση» είπε η πηγή. Πρόσθεσε ότι τα πέντε παιδιά τα πηγαίνουν καλά και «μαθαίνουν και μεγαλώνουν μαζί ως μια νέα, μεγάλη οικογένεια».

Αν και η γλυκιά ηθοποιός μπορεί να μην έχει πολλά λόγια να πει δημόσια για τη ζωή της με τα παιδιά της J.Lo, σίγουρα έχει αποδείξει ότι έχει αγκαλιάσει αυτή την μετάβαση όπως και τα ίδια τα παιδιά της J.Lo. Τον Μάιο, η Jennifer εθεάθη να κάνει βόλτα με το μεσαίο παιδί της, την Seraphina, και το παιδί της J. Lo, Emme, στη Disneyland. Λίγο πριν από εκείνη την ημέρα, η J.Lo εθεάθη να αφήνει την Emme στο σπίτι της Jennifer Garner στο Λος Άντζελες. Τόσο η J.Lo όσο και ο Ben πριν λίγους μήνες απόλαυσαν μια μουσική εκδήλωση μαζί με τη Seraphina.

Εν τω μεταξύ, η τραγουδίστρια είχε στο παρελθόν μιλήσει με ενθουσιώδη λόγια για τη σχέση του Ben με την Jennifer Garner. «Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς και δουλεύουν πολύ καλά μαζί. Η μετάβαση είναι μια διαδικασία που πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή», είχε πει στη Vogue τον Δεκέμβριο του 2022. «Τα παιδιά έχουν τόσα πολλά συναισθήματα. Είναι έφηβοι. Αλλά μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Αυτό που ελπίζω να καλλιεργήσω με την οικογένειά μας, είναι τα παιδιά του να έχουν έναν νέο σύμμαχο με μένα και τα παιδιά μου ένα νέο σύμμαχο με αυτόν, κάποιον που θα τα αγαπά και θα τα νοιάζεται πραγματικά, αλλά θα μπορεί να μου δώσει μια διαφορετική οπτική, βοηθώντας με να δω πράγματα που δεν μπορώ να δω με τα παιδιά μου γιατί είμαι τόσο συναισθηματικά δεμένη».

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2023 - 21:51